BOOBY TRAP: “The End of Time”

ALBUM

Είδος: Crossover thrash metal
Εταιρεία: Firecum Records
Ημ. κυκλοφορίας: 8 Μαΐου 2023

Από την Πορτογαλία μας έρχονται οι Booby Trap και το “The End of Time” είναι το έκτο τους full length album στο οποίο συνεχίζουν να παίζουν thrash metal με ένα άγγιγμα hardcore, πέρασαν όμως, έξω από τα ραντάρ των θρασόφιλων από ό, τι φαίνεται.

Ας πετάξουμε μερικά ονόματα έτσι για αναφορά: Sacred Reich, DRI, Slayer και γενικά μεγάλη επιρροή η μεγάλη του bay Area σχολή.

Γιατί όμως δεν τους μάθαμε νωρίτερα;

Η απάντηση δεν θα είναι ευχάριστη για τους Πορτογάλους, αφού αν εξαιρέσεις κάποιες τσαχπινιές διάσπαρτες, τα κομμάτια του album είναι προσκολλημένα σε ένα συγκεκριμένο μοτίβο, η φωνή δεν βοηθάει ιδιαίτερα και καμιά έκπληξη δεν υπάρχει στο “The End of Time”.

Τους χαρακτηρίζει η τιμιότητα και η σίγουρη αγάπη στον ήχο, αλλά και όλοι οι άλλοι δεν έχουν αυτά τα χαρακτηριστικά; Οι Booby Trap δεν έχουν τίποτα που θα τους κάνουν να ξεχωρίσουν και ακόμη και η παραγωγή είναι αδύναμη για το ύφος τους και παρόλο που έχουν προσθέσει μια ακόμη κιθάρα, ο όγκος λείπει.

Ας συνεχίσουν την προσπάθεια και εδώ θα είμαστε να αναθεωρήσουμε.
Δεν έπεσα στην παγίδα των Ίβηρων εγώ. Για εσάς, δεν μπορώ να προβλέψω.

Facebook: https://www.facebook.com/boobytrap.pt
Instagram: https://www.instagram.com/booby_trap_rocks/
Bandcamp: https://boobytrapofficial.bandcamp.com/

412

Avatar photo
About Δημήτρης Μαρσέλος 2118 Articles
Δέσμιος της μουσικής, είλωτας των συναυλιών, εθισμένος στα σκληρά...riffs, διπολικός μεταξύ metal και hardcore punk, έχει κάνει χρόνια τώρα πολιτιστικό crossover και δεν αρνείται κανένα ιδίωμα της rock που του τη σηκώνει...την τρίχα.