ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ! Kari Rueslåtten: Νέο video

NEWS

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


To “Sørgekåpe” είναι το ομώνυμο κομμάτι του επερχόμενου album “Sørgekåpe” που κυκλοφορεί στις 8 Μαΐου. Θα είναι το όγδοο album της Kari Rueslåtten. Το “Sørgekåpe” είναι η πρώτη της κυκλοφορία στη νορβηγική γλώσσα από το ντεμπούτο της “Spindelsinn” το 1997. Με το video του “Sørgekåpe” η καλλιτέχνης μας προσκαλεί στο τοπίο και τη γλώσσα της γενέτειρας της. Το “Sørgekåpe” περιγράφει εκείνες τις μοναχικές ώρες της νύχτας, όταν όλες οι σκέψεις υφαίνονται και κάποιος χάνει τη μάχη με την πραγματικότητα. Μέχρι να έρθει το φως του πρωινού μέσα από τις κουρτίνες, το μυαλό είναι το εύθραυστο, που θα μπορούσε να ανατραπεί από το απαλό άγγιγμα του φτερού μιας πεταλούδας, μας λέει η Kari. Sørgekåpe είναι η νορβηγική ονομασία της πεταλούδας Nymphalis Antiopa.

H Kari Rueslåtten είναι μια από τις ομορφότερες φωνές της σκανδιναβικής folk-pop και έχει φίλους σε όλον τον κόσμο. Είναι γνωστή για την σκοτεινή μελαγχολία που ξεσκεπάζει την ομορφιά που κρύβεται στο σκοτάδι.

Το video γυρίστε στα όρη Dovrefjell στην Κεντρική Νορβηγία σε σκηνοθεσία του Troll Toftenes και παραγωγή Vardøger.

Τη μουσική έχουν γράψει οι Kari Rueslåtten και Jostein Ansnes. Το κομμάτι είναι σε παραγωγή του Jostein Ansnes, ηχογραφήθηκε στα Dreamfarm Studios στο Surnadal, σε μίξη του Jo Ranheim.

Ακολουθεί η tracklist του “Sørgekåpe”:
Svever
Månen Lyser Ned
Når Mørket Faller
Blind
Alt Brenner Nå
Savn
Øye For Øye
Storefjell

Official Website: https://karirueslatten.com/
Facebook: https://www.facebook.com/kari.rueslatten.official/
Instagram: https://www.instagram.com/kari_rueslatten/
Spotify: https://open.spotify.com/artist/35ecizdZt4mWRn10EdBeW4
Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCdNPAwVA8mBj66MuojZn_qA

262