Video Tribute: DUB TRIO

Δεν έχει δει ζωντανά τους Dub Trio; Αυτή τη βδομάδα θα έχεις την ευκαιρία! Παρασκευή 4/4 στη Θεσσαλονίκη (link), Σάββατο 5/4 στο Βόλο (link) και την Κυριακή στη Αθήνα (link).

Δεν ξέρετε ποιοι είναι οι Dub Trio; Και σε αυτό μπορούμε να βοηθήσουμε!

Οι Dub Trio είναι τρία παληκάρια από το Brooklyn που προσπαθούν όσο μπορούν καλύτερα να συνδυάσουν το dub με τη rock μουσική.
Οι Dave Holmes (Κιθάρα/πλήκτρα), Stu Brooks (μπάσο/πλήκτρα) και Joe Tomino (τύμπανα/melodica) ξεκίνησαν την δισκογραφική τους καριέρα το 2004 με το album “Exploring the Dangers of”.

Δύο χρόνια μετά κυκλοφόρησε το “New Heavy”, το οποίο περιείχε το πρώτο κομμάτι τους με φωνητικά από τον τεράστιο Mike Patton (Faith no More και δε συμμαζεύεται), με τίτλο “Not Alone”, το οποίο μάλιστα, συμπεριλήφθηκε και στο project του Patton, Peeping Tom.

Αφού είχαν αρχίσει να παίρνουν τους δρόμους, ένα χρόνο μετά το 2007 κυκλοφορούν το live album “Cool out and Coexist”, ηχογραφημένο στην γενέτειρα τους το Brooklyn.

To 2008 οι Dub Trio συνεργάζονται και πάλι με τον Mike Patton στο album “Another Sound is Dying” το οποίο κυκλοφορεί από την εταιρία του Ipecac recordings.

To 2010 για να μην ξεκινήσουν την περιοδεία τους με άδεια χέρια, γράφουν το “ΙΙΙ” ΕΡ, το οποίο πουλούν στα live τους και ένα χρόνο αργότερα έρχεται και το “IV”.

Την περασμένη χρονιά, επέστρεψαν με ένα 7-ιντσο (“VCO Dub”) και σας καλούν να γιορτάσετε μαζί τους την 10η επέτειο τους!
Μην τους απογοητεύσετε!

180

Avatar photo
About Δημήτρης Μαρσέλος 2118 Articles
Δέσμιος της μουσικής, είλωτας των συναυλιών, εθισμένος στα σκληρά...riffs, διπολικός μεταξύ metal και hardcore punk, έχει κάνει χρόνια τώρα πολιτιστικό crossover και δεν αρνείται κανένα ιδίωμα της rock που του τη σηκώνει...την τρίχα.