DUB TRIO: Στο Six Dogs με τους Bombing The Avenue

Ακολουθεί δελτίο τύπου.

Love Light & Smoke The Fuzz Proudly Present…

DUB TRIO LIVE IN ATHENS!

όταν η dub συναντάει το experimental rock…
Το τρίο από το Brooklyn έρχεται ξανά στην Αθήνα να ξεδιπλώσει το δυναμικό υβρίδιο dub/rock/progressive που κάνει τον κόσμο να παραμιλάει για τις ζωντανές τους εμφανίσεις. όσοι ήταν στην πρηγούμενη εμφάνιση τους τον Οκτώβρη του 2010 ξέρουν….

Κυριακή 6 Απριλίου
Six D.O.G.S (Αβραμιωτου 6-8, Μοναστηρακι τηλ.21 0321 0510)

Οι πόρτες ανοίγουν στις 21.00

Προπώληση:
12 ευρώ μέσω του site www.dubtrio14athens.eventbrite.com (περιορισμένα εισιτήρια) * η προπώληση ξεκίνησε
15 ευρώ προπώληση (τα πρωτα 100 από Δευτέρα 17/3): 

Σημεια Προπωλησης : 

RHYTHM RECORDS Εμμανουήλ Μπενάκη 74, Εξάρχεια, τηλ. 2103841550
NO REMORSE RECORDS Γαμβέττα 4, Αθήνα, τηλ. 2103830981
RELOAD STORES Πανεπιστημίου 54, Πλ. Ομονοίας, τηλ. 2103801466
METAL ERA Εμμανουήλ Μπενάκη 22, Εξάρχεια, τηλ. 2103304133.

18 ευρώ στο ταμείο
Opening Act: BOMBING THE AVENUE

Οι Dub Trio επιστρέφουν για να γιορτάσουν τα 10 χρόνια ύπαρξης τους και μάλιστα κουβαλάνε μαζί τους και τον 5ο και πλέον δυναμικότερο δίσκο τους (μέχρι τώρα), ένα ακόμα απίστευτο χαρμάνι ήχων και μουσικών στυλ. Ο δίσκος βρίσκει τα μέλη να εναλλάσσουν μεταξύ τους μουσικά όργανα και να τυραννούν ότι κουμπί διακόπτη και πετάλι βρουν μπροστά τους μέχρι να καταλήξουν στον χαρακτηριστική τους έκφανση της dub μουσικής. Αν οι αρχαιολόγοι έσκαβαν μετά τον επόμενο παγετώνα και έβρισκαν ένα δίσκο των DubTrio θα ήταν το πλέον αντιπροσωπευτικό μουσικό δείγμα της κοινωνίας της Νέας Υόρκης. Τόσο απροσάρμοστα διαφορετικό αλλά μέ έναν μυστηριώδη τρόπο μαγευτικά ενδιαφέρον.

Έχοντας συνεργαστεί στενά (σε ηχογραφήσεις αλλά και ζωντανές εμφανίσεις) με μια ευρεία γκάμα καλλιτεχνών όπως οι Mike Patton (περιοδεύουν συχνά μαζί του και ο Mike αναλαμβάνει να ντύσει τη μουσική τους με την ιδιαίτερη φωνή του. Επίσης ήταν η μπάντα που αποτελούσε τον συναυλιακό κορμό των Peeping Tom), Rage Against the Machine, Mos Def, Lady Gaga, Tupac Shakur, Matisyahu, Yoko Ono, Fugees, 50 Cent, είναι εύκολο να καταλάβει κανείς ότι η δύναμη τους εγκειται στην ικανότητα να παντρεύουν φαινομένικα αταίριαχτα μουσικά είδη και να παρουσιάζουν ένα μουσικό αποτέλεσμα απίστευτης στιβαρότητας, που πάντα πρέπει να παίζεται σε μεγάλη ένταση.

Τη δυνατότητα να πιάσουν λοιπόν τα επιθυμητά decibel λοιπόν θα έχουν στις 6 Απριλίου στην Αθήνα όταν και θα μας αποδείξουν περίτρανα γιατί θεωρούνται ώς ένα από τα πιο εκρηκτικά live acts παγκοσμίως. Ο drummer Joe Tomino, ο μπασίστας Stu Brooks και ο κιθαρίστας D.P. Holmes σας καλούν σε ένα ηχητικό πείραμα που θα παντρέψει ζωντανά στη σκηνή progressive, dub,metal, punk και reggae ρυθμούς ωθώντας τα απαίδευτα αυτάκια μας σε νέες ανεξερεύνητες ηχητικές κατευθύνσεις.

Οι Dub Trio σε δράση: 

Interesting sites:
http://www.dubtrio.com/ / www.myspace.com/dubtrio

224