FLOATING WORLDS: Παρουσιάζουν lyric video για το κομμάτι "Sailing In History"

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με μεγάλη μας χαρά, σας παρουσιάζουμε το lyric video για το τραγούδι “Sailing In History”, μέσα από τον επερχόμενο δίσκο μας “Battleship Oceania”, ο οποίος θα κυκλοφορήσει στις 17 Μαΐου 2019 από την Pride & Joy Music.

Ο δίσκος αφηγείται την ιστορία ενός θρυλικού πολεμικού πλοίου και του πληρώματός του, οι οποίοι μεταμορφώθηκαν σε ένα πλεούμενο φάντασμα, έπειτα από την ανάθεση μια μοιραίας, όπως εξελίχθηκε, αποστολής.

ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΠΡΩΤΟ

«Είναι σχεδόν μεσημέρι, στο κεντρικό λιμάνι της πρωτεύουσας. Ο υποπλοίαρχος David Smith στέκεται στην προβλήτα και παρατηρεί με μεγάλο θαυμασμό, την ναυαρχίδα του ναυτικού της χώρας του. Ένα από τα πιο προηγμένα τεχνολογικά πολεμικό πλοίο, στην ιστορία της παγκόσμιας ναυτιλίας, βρίσκεται αραγμένο μπροστά του, σαν ένα κοιμώμενο μυθικό πλάσμα της θάλασσας, φτιαγμένο από σίδερο. Το θωρηκτό “Oceania”…»

Το αίσθημα πατριωτισμού και υπεροχής, οι ιμπεριαλιστικές προσδοκίες και η υπερηφάνεια ενός ολόκληρου έθνους, αποτυπώνονται πάνω σε αυτό το πλοίο και το πλήρωμά του.

Η ηχογράφηση και η μίξη έγιναν στο  “CFN Recordings Studio” από τον Διονύση Χριστοδουλάτο ενώ το mastering έκανε ο Νάσος Νομικός στο “Vu Productions Mastering Studio”.

Η παραγωγή του βίντεο έγινε από τα “Stereo 27 Productions”.

Δείτε το βίντεο στον παρακάτω σύνδεσμο:



Official website: http://www.floatingworlds.gr

Facebook: https://el-gr.facebook.com/FloatingWorldsGR/

YouTube: https://www.youtube.com/user/FloatingWorldsband

Instagram: https://www.instagram.com/floating_worlds_official/

295