Q5 : Σε λιγότερο από δυο 24ωρα στην σκηνή του The Crow

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Μετά -ή κ εν μέσω ακόμα- των καλοκαιρινών μας διακοπών θα έχουμε την χαρά να απολαύσουμε εδώ στην Αθήνα ένα σημαντικό hard heavy σχήμα της Αμερικάνικης σκηνής… τους πολυαγαπημένους Q5 in Athens, Greece. Οι ίδιοι πάντα εκφράζουν την επιθυμία τους να επισκέπτονται την Ελλάδα γιατί είναι από τα αγαπημένα τους μέρη τόσο για το metal κοινό της αλλά και τα αξιοθέατα και την ιστορία της!

Έτσι κ εμείς (HMRM! Productions και IRON ON IRON RECORDS) το κάνουμε πραγματικότητα το Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2018. Σημειώστε την ημερομηνία! Και από 20:30 που θα ανοίξουν οι πόρτες ξεκινάμε… προθέρμανση με δυο ονόματα της ελληνικής metal σκηνής με σπουδαία άλμπουμ…

Οι νέοι σχετικά στο χώρο Paladine και οι πιο παλιοί πλέον και αναγνωρισμένοι Valor (GR) θα μας ανοίξουν για τα καλά την όρεξη μέχρι να ανέβουν επί σκηνής οι Q5! Η όλη διοργάνωση έρχεται να ‘δέσει’ σε συνάρτηση και με την επικείμενη επανακυκλοφορία του κλασσικού άλμπουμ του γκρουπ, “Steel The Light” από τον φίλο Χρήστο Παπαδάτο και την NO REMORSE RECORDS.

Ευχαριστούμε και τον Γιώργο Παπάζογλου και το The CROW CLUB που θα φιλοξενήσουν το live και το after party, οπότε όπως καταλαβαίνετε εκείνο το βράδυ αναμένεται καυτό! Τα εισιτήρια της προπώλησης είναι στην τιμή των 15 ευρώ (από Metal Era, Sirens Records, EAT METAL RECORDS και NO REMORSE RECORDS), ενώ θα είναι διαθέσιμα φυσικά και στην είσοδο στην τιμή των 19 ευρώ.

Εκτός των ανωτέρω αναφερθέντων χορηγών, συμπαραστάτες στην προσπάθειά μας θα είναι επίσης το METAL HAMMER GREECE (Official) και η Cult Metal Classics. Όμως τη σημαντικότερη συμβολή στην επιτυχία αυτών των βραδιών την έχετε όλοι εσείς, όλοι εμείς, το ζωντανό κοινό, ίσως και το σημαντικότερο κομμάτι ενός live event!…

Σας περιμένουμε λοιπόν και σας ευχόμαστε καλή και δυνατή διασκέδαση! Και μην ξεχνάμε και το warm up meet & greet party με τις μπάντες του live στο Ragnarok CLUB το προηγούμενο βράδυ, την Παρασκευή 7/9 !!!

235