EPICA: Νέο video clip και ανακοίνωση ευρωπαϊκής περιοδείας

Οι ολλανδοί symphonic metallers Epica έβγαλαν στη δημοσιότητα ένα νέο live video για το τραγούδι “Consign To Oblivion” (από το ομώνυμο δεύτερο album που κυκλοφόρησε το 2005).

Tο video γυρίστηκε κατά τη διάρκεια του τελευταίου show της ευρωπαϊκής περιοδείας της μπάντας στο Zenith του Παρισιού. Παράλληλα ανακοίνωσαν και ένα νέο tour με support τους Vuur και τους Myrath. Μπορείτε να δείτε τo πρόγραμμα της περιοδείας αυτής στο: http://www.epica.nl/tour

Επίσης έκλεισε η 14η Απριλίου του 2018 ως η ημερομηνία εορτασμού του 1000ού show το οποίο θα λάβει χώρα στο 013 του Tilburg της Ολλανδίας με τη συμμετοχή της Myrkur και των Ocean Of Slumber, ενώ σύντομα πρόκειται να ανακοινωθούν και άλλοι guests.


Η τραγουδίστρια Simone Simons δήλωσε: “Πίσω στο 2002 δεν μπορούσαμε καν να φανταστούμε ότι κάποια μέρα θα δίναμε το 1000ό show μας! Αυτό δεν θα μπορούσε να συμβεί χωρίς την υποστήριξη των αφοσιωμένων μας οπαδών και έτσι προσκαλέσαμε μερικούς πολύ καλούς guests που θα εμφανιστούν μαζί μας για να τους προσφέρουμε μια αξέχαστη βραδιά” ενώ ο κιθαρίστας Mark Jansen είπε: “Θυμάμαι το πρώτο μας show στο 013 του Tilburg σαν να ήταν χθες. Ήμασταν support στους Anathema αλλά τώρα, 16 χρόνια μετά, θα έχουμε την τιμή να γιορτάσουμε ως headliners.”

Δείτε το “Consign To Oblivion – Live at the Zenith” παρακάτω


http://www.epica.nl
https://www.facebook.com/epica

218