NITRO: Επανενώνονται με την συμμετοχή του Chris Adler των Lamb of God

Είναι επίσημο… 24 χρόνια μετά την διάλυσή τους οι Nitro επανενώθηκαν!

Τα ιδρυτικά μέλη της μπάντας αποτελούνται από τον Michael Angelo Batio, θρυλικός βιρτουόζος κιθαρίστας, Jim Gillette, τραγουδιστής με φωνή που σπάει κρύσταλλα, και τον πιο αξιοσέβαστο και λατρεμένο metal drummer, Chris Adler (Lamb of God).

Οι Nitro σχεδιάζουν να ξεκινήσουν τις ηχογραφήσεις του 3ου τους album από τον επόμενο μήνα με τον παραγωγό Josh Wilbur (Lamb of God, Avenged Sevenfold, Korn, Megadeth, Hatebreed). Ο δίσκος αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2017 και θα προωθηθεί μέσω παγκόσμιας περιοδείας.

«Δεν είμαι σίγουρος ποιός δίνει το τηλέφωνό μου στους πιο καταξιωμένους μουσικούς αυτού του πλανήτη, αλλά δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ενθουσιασμένος! Είμαι εντυπωσιασμένος από το πόσο μοντέρνο και groove ακούγεται το νέο μας υλικό», δηλώνει ο Adler.

Και συμπληρώνει ο Batio: “Ανυπομονώ να βγω στη σκηνή με τα υπόλοιπα μέλη της μπάντας! Δε βρίσκω λόγια για να εκφράσω το πόσο με εμπνέουν”.

“Είναι τιμή μου να περιβάλλομαι από τόσο τρελά χαρισματικούς μουσικούς. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι ο Batio και ο Adler είναι οι καλύτεροι των καλύτερων. Οπότε ναι, είναι υπερβολικά συναρπαστικό, αφυπνιστικό και λίγο τρομακτικό. Για να είμαι ειλικρινής, θα ήμουν λιγότερο φοβισμένος αν ήμουν αντιμέτωπος με ένα τέρας 300 κιλών που θα ήθελε να μου ξεριζώσει το κεφάλι!”, προσθέτει ο Gillette.

Μείνετε συντονισμένοι καθώς σύντομα θα έχουμε περισσότερα νέα από τους glam metallers Nitro!

240