DEICIDE: “To Hell With God”

Είναι αυτό το καλύτερο Deicide album; Ευτυχώς που τελικά δεν σταμάτησαν στο Till Death Do Us Part”

Από την αρχή του To Hell With God η παραγωγή είναι και φαίνεται καλογυαλισμένη παραδίδοντας μαθήματα συγχρονισμού στα νεότερα συγκροτήματα με τους φανταχτερούς αλλά τελικά κατώτερους ήχους. Πάνω στον καλοστρωμένο ήχο κολλάνε οι αριστουργηματικές συνθέσεις των Deicide που είναι μια και μια! Κιθάρες και φωνητικά πεντακάθαρα, ενορχήστρωση άψογη και σατανικοί στίχοι, σήμα κατατεθέν των ακόμα ζωντανών Deicide.

Ακούγοντας το To Hell With Godέχεις μια πολύ όμορφη αίσθηση ευχαρίστησης. Το ομότιτλο κομμάτι που ανοίγει τον δίσκο και το τελευταίο, How Can You Call Yourself A God, είναι τα δύο καλύτερα κομμάτια του cd, με το πρώτο να σε προδιαθέτει για το μεγαλείο που θα ακολουθήσει και το τελευταίο να ολοκληρώνει το χτύπημα και να σε αφήνει σύξυλο. Το συγκρότημα κράτησε τους ήχους των 90s και τα γρήγορα και δυναμικά solos και σίγουρα έχει πια ξεπεράσει το “Til Death Do Us Part” που είναι υπαίτιο για τη προκατάληψη που διακατέχει μερικούς οπαδούς τους για το νέο τους album.

Ακούστε και ξανακούστε το To Hell With God, είναι άλλωστε ένας σπουδαίος δίσκος που επαναφέρει ένα από τα μεγαλύτερα death metal σχήματα στον κόσμο εκεί που αξίζουν. Hail Glen Benton!

448