MORPHINIST: “Terraforming”

Ο Γερμανός Argwohn, το μοναδικό μέλος του one man project Morphinist μάλλον προσπαθεί να διεκδικήσει τον τίτλο του “Agathocles του post-black” αφού από το 2013 έχει κυκλοφορήσει με το όνομα αυτό 16 κυκλοφορίες, 9 εκ των οποίων ολοκληρωμένα άλμπουμ, δηλαδή 2 με 3 full length ανά έτος.

Δεν ξέρω αν είναι αργόσχολος, δεν κοιμάται ποτέ ή αν απλά τρώει κάθε μέρα δημητριακά με κόκα για πρωινό, αλλά αν είναι όλες οι άλλες κυκλοφορίες σαν το “Terraforming”  ό,τι και να κάνει πιάνει. Όχι πως είναι εκπληκτικός δίσκος ή κάτι το ξεχωριστό, είναι όμως αρκετά άνω του μέτριου για το είδος πράγμα αξιοθαύμαστο αν αναλογιστείς την συχνότητα που βγάζει δίσκους το φιλαράκι. 

Κατά τα άλλα η φάση είναι λίγο πολύ γνωστή, σύγχρονο μελωδικό μαυρομέταλλο για οπαδούς των Wolves In The Throne Room, Panopticon, Der Weg Einer Freiheit κλπ, 3 κομμάτια διάρκειας 35 περίπου λεπτών (μικρή σχετικά διάρκεια για το είδος, ίσως έτσι εξηγούνται οι πολλές κυκλοφορίες) κι από ότι κατάλαβα κυκλοφορεί μόνο ψηφιακά, τουλάχιστον για την ώρα.

Όσοι αρέσκονται στα πιο πάνω ας το ψάξουνε και ας ρίξουν μια ακρόαση, μπορεί να μην είναι κάτι το συγκλονιστικό αλλά σίγουρα κάποιους θα τους κερδίσει. 

416

Avatar photo
About Αλέξης Δρυμιώτης 479 Articles
Στριμωγμένος ανάμεσα σε Gen X και Millenials, από την γη του χαλλουμιού, βαρετός τύπος κατά τα άλλα, επιμένει ότι Black Metal Ist Klassenkrieg, Fascism Is A Fuck,Doom Or Be Doomed, In Grind We Crust.