2 SMOKING BARRELS: Τα άλογα μας δεν είναι χορτοφάγα…

Το Σάββατο που μας πέρασε οι 2 Smoking Barrels τράβηξαν φιγούρες.

Στο στούντιο του M-word Web Radio, οι Noise Figures μίλησαν για το νέο εξαιρετικό album τους “Aphelion”, μας έμαθαν την επιτυχία του καλού “παπά”, πως κρύβουν στα μανίκια τους άσσους τα αγρίμια της Άγριας Δύσης και έγδυσαν τους Χάρη Ζερβό και Κυριάκο Παλίλη που νόμιζαν πως ξέρουν να παίζουν χαρτιά.

LINK

Το Σάββατο 04 Ιουνίου 2016 στις 4 μ.μ. o Χάρης και ο Κυριάκος θα φάνε σκόνη ερήμου. Στο τσαρδί του M-word Web Radio καλεσμένοι θα είναι οι Skull & Dawn. Θα εξηγήσουν στους δύο ραδιοτερορίστας πως γίνεται να βγάζεις τόσο σύντομα ντεμπούτο album, θα τους διηγηθούν ματωμένες ιστορίες από το album τους “Zombie Horses” (διαβάστε την κριτική του στο Rockway.gr) και θα προσπαθήσουν να είναι αυτοί που θα σπάσουν την πρωτοκαθεδρία των Mani Deum στο ΚΟΥΝΑ ΤΟ.

FB EVENT

—————————————

ΠΡΟΣΟΧΗ! Μην ξεχνάτε ότι κάθε Σάββατο μοιράζονται δώρα…πλούσια δώρα (μπλούζες, cd, κονκάρδες, βρακιά, πιπίλες και ότι μπορεί να χωρέσει ο μικρός σας νους)! 

Το Pauls Barbershop, όπως καλά γνωρίζετε ΑΠΑΝΤΕΣ, κάθε μήνα κληρώνει μια μοναδική περιποίηση για έναν ακροατή της εκπομπής! H υπηρεσία του Ιουνίου θα είναι η τελευταία για τη σεζόν και στις 25/06/2016 θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση με δώρο Περιποίηση – Σχήμα Γενειάδας: Ολοκληρωμένη υπηρεσία που περιλαμβάνει μίνι καθαρισμό προσώπου, ζεστές κομπρέσες και λαδάκι για ευκολότερο επεξεργασία της γενειάδας, καθάρισμα περιμετρικά της γενειάδας με ξυράφι, after shave μασάζ προσώπου!!! Στείλε στο This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. αμέσως και τη δική σου συμμετοχή!

——————-

Και για εσάς που δεν μπορέσατε να παρευρεθείτε στο party και δεν μπορέσατε να το δείτε και σε απευθείας μετάδοση από το LOCAL STAGE LIVE, για εσάς λοιπόν, την Κυριακή 5 Ιουνιου θα το ξαναπαίξουμε βρε! Στις 8 το απόγευμα…μην ξεχαστείς γιατί πέταξες το πουλάκι…και για να σε πείσουμε διάβασε πως πέρασε ο Στέφανος Στεφανόπουλος στο πάρτυ! LINK

——————-

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής αυτής επίσης, οι καλεσμένοι των 2 Smoking Barrels στο M-word Web Radio, μπαίνουν σε μία δοκιμασία με τίτλο “Κούνα Το” και όσοι κερδίσουν θα λουστούν στα δώρα (μην περιμένεις λεφτα και λούσα), εκ των οποίων μια συνέντευξη στο Rockway.gr. Δείτε παρακάτω. Στην πρώτη θέση και με ταχύτητα Usain Bolt, οι Mani Deum!

LINK 

Φωτογραφίες, βίντεο και κύρος στους δύο αυτούς ανεκδιήγητους τύπους δίνει η Cristina Alossi!

——————-

Και επειδή στο εξωτερικό ζουν στην άγνοια και δεν έχουν υπόψη τους τους 2 Smoking Barrels, η συνέντευξη με το Σάκη των Rotting Christ ανέβηκε στο YouTube και απέκτησε και αγγλικούς υπότιτλους. Τώρα κανείς δεν έχει δικαιολογία να μην τη δει. Οι παραβάτες θα πυροβολούνται. Οι επιζόντες θα πυροβολούνται ξανά!

Και αν δε σας φτάνει μια φορά ΜΟΝΟ την εβδομάδα Χάρης Ζερβός (ξέρω ότι υπάρχουν και φετιχιστές), κάθε Τρίτη 22.00-23.00 στο Avopolis Radio, φοράει τα μαύρα του (που του πάνε και πολύ) στο The Blues-Radio Show. Καλή ακρόαση!

138