I SPIT ASHES: “Inhaling Blackness – Reflecting Light”

Αυτό τον καιρό είναι πολλές η μπάντες μελωδικού death που τραβάνε τη προσοχή του κοινού, περισσότερες αυτές που τα πάνε καλά και με τον industrial ήχο. Οι Γερμανοί I Spit Ashes αποτελούν μια από αυτές τις μπάντες και τώρα κυκλοφορούν το ντεμπούτο τους.

Ο τίτλος του είναι “Inhaling Blackness – Reflecting Light” κάτι που δεν προειδοποιεί με ακρίβεια για το περιεχόμενο του. Ο πρώτος δίσκος του νέου αυτού συγκροτήματος φέρει δέκα κομμάτια κι ένα intro. Ο ήχος του κινείται σε μοντέρνες μελωδικές death metal μουσικές με τα απαραίτητα ηλεκτρονικά σημεία και τις industrial επικαλύψεις. Τα σχεδόν core φωνητικά συμπληρώνουν το πακέτο.

Με ήχο καθαρό και ογκώδη, οι I Spit Ashes παρουσιάζουν το πρώτο τους κεφάλαιο στη δισκογραφία φέροντας τους καλύτερους οιωνούς. Υποσχόμενες δηλαδή συνθετικές ιδέες, όμορφο hard rock στυλ ανάμεσα στα κομμάτια, δυνατές κιθάρες, φωνητικά άξιου του πρωταγωνιστικού τους ρόλου. Στη κατηγορία modern death – industrial – mainstream, το “Inhaling Blackness – Reflecting Light” δεν έχει τίποτα να φοβάται.

477