LAST HOPE: Στη σκηνή του An Club το Σάββατο 21 Μαΐου

Ακολουθεί δελτίο τύπου.

-H world’s appreciated kitsch παρουσιάζει-
++Saturday 21st May 2016++

LAST HOPE [hardcore since 1995 from Sofia, BG]
www.faceboook.com/lasthopehardcore
www.youtube.com/lasthopehardcore
+++
ONE LAST ROUND [hardcore / oi!, Piraeus]
https://www.facebook.com/onelastroundgr
http://onelastround.bandcamp.com/
+++
FAITHREAT [thrash / hardcore / punk, Volos]
https://www.facebook.com/Faithreat-107114022678330
http://faithreat.bandcamp.com/
+++
NEVER-TRUST [thrashcore, Athens]
https://www.facebook.com/NeverTrustOfficial
http://never-trust.bandcamp.com/

“Η Βουλγαρική hardcore κοινότητα έχει γεννήσει πολλές τεράστιες μπάντες και ένα από τα ονόματα που έρχονται στο μυαλό είναι οι LAST HOPE – ένα αληθινό σχήμα που κρατούσε πάντα ζωντανό hardcore πνεύμα. Από το σχηματισμό τους το 1995, οι LAST HOPE έχουν καθιερωθεί ως βασική επιρροή, όχι μόνο στην hardcore/punk σκηνή στα Βαλκάνια, αλλά και για ολόκληρη την underground κοινότητα. Οι LAST HOPE είναι ο ορισμός του hardcore – το στυλ τους είναι μια μοναδική μίξη ωμής ενέργειας, έντασης, βαρέως και σκληρού ήχου και αλάθητα φωνητικά.
Η αληθινή δύναμη των LAST HOPE ήταν ανέκαθεν οι ζωντανές εμφανίσεις, όπου ανατινάζουν τα πάντα. Όσοι δεν έχουν ζήσει ένα live τους δεν μπορούν να καταλάβουν. Οι LAST HOPE έχουν παίξει πολλές συναυλίες και σε πολλά φεστιβάλ στη χώρα τους και σε όλη την Ευρώπη – έχπυν βρεθεί σε μέρη που λίγοι έχουν βρεθεί: ξεκινώντας από τα Βαλκάνια, διαμέσου των κλασικών Δυτικοευρωπαϊκών προορισμών, πηγαίνοντας όσο μακρύτερα γίνεται σε χώρες σαν την Τουρκία και τη Ρωσία. Είτε είναι κάποιο μικρό υπόγειο club, είτε σε ένα μεγάλο ανοικτό φεστιβάλ  –  οι LAST HOPE πάντοτε προσφέρουν show υψηλών οκτανίων και ανεβάζουν το επίπεδο της ενέργειας στο μάξιμουμ!
Έχουν μοιραστεί τη σκηνή με μπάντες σαν τους Agnostic Front, Madball, Biohazard, Napalm Death, Murphy’s Law, Ignite, Backfire!, 25 Ta Life, Anthrax, Stampin’ Ground, Integrity, D.R.I., Most Precious Blood, Caliban, Walls Of Jericho, Knuckledust, Merauder, Sworn Enemy, Shattered Realm, Blood For Blood, Overkill, Exodus, Terror, Hatebreed, Suicidal Tendencies… και πολλούς άλλους, πράγμα που επιβεβαιώνει τη φήμη τους. Όσοι ενδιαφέρονται για την Βαλκανική και Ανατολικοευρωπαϊκή hardcore σκηνή, θα έπρεπε να τσεκάρουν μια από τις καλύτερες μπάντες που έβγαλε η περιοχή!”

Doors: 21.00 | Damage: 8 euros
AN Club | Σολωμού 13-15, Εξάρχεια, Αθήνα

109