MOB RULES:“Celebration Day – 30 Years Of Mob Rules”

COMPILATION

Είδος: Power Metal
Εταιρεία: Steamhammer/SPV
Ημ. Κυκλοφορίας: 3 Μαΐου 2024

Οι Mob Rules, οι Γερμανοί θρύλοι του μελωδικού power metal, γιορτάζουν 30 χρόνια μουσικής με το “Celebration Day”, μια εκτενή συλλογή που αγγίζει όλες τις πτυχές της καριέρας τους. Ξεπερνώντας τα απλά συλλογικά άλμπουμ με τις μεγαλύτερες επιτυχίες, το “Celebration Day” αποτελεί ένα συναρπαστικό ταξίδι στην εξέλιξη του συγκροτήματος και μια αδιαμφισβήτητη απόδειξη της διαχρονικής τους δύναμης.

Από την ορμητική έναρξη με το “Way of the World” μέχρι τις τελευταίες νότες του “Dykemaster’s Tale”, αυτό το διπλό άλμπουμ προσφέρει κάτι για κάθε ακροατή. Οι φανατικοί θα χαρούν να ξανακούσουν αγαπημένα κομμάτια όπως τα “Black Rain”, “Sinister Light” και “Hollowed Be Thy Name”, ενώ οι λάτρεις των νέων ήχων θα ενθουσιαστούν με τρεις φρέσκες διασκευές εκ τον οποίων το “Run to the hills” από Iron Maiden βεβαίως,αλλά και το “Square Hammer” των Ghost.Εκτός από τα κλασικά κομμάτια, το “Celebration Day” φέρνει στο προσκήνιο σπάνια ακούσματα, δίνοντας νέα πνοή σε κομμάτια που κυκλοφόρησαν μόνο ψηφιακά, καθώς και επανηχογραφημένα διαμάντια. Αξίζει να σταθούμε στην τολμηρή τους επανεκτέλεση του “Fame” της Irene Cara, η οποία αποδεικνύει την ικανότητά τους να μεταμορφώνουν ακόμη και το πιο απροσδόκητο υλικό σε έναν power metal ύμνο.Φυσικά, όπως συμβαίνει με κάθε αναδρομική συλλογή, η επιλογή των τραγουδιών θα αφήσει μερικούς ακροατές ανικανοποίητους. Ίσως κάποιοι θα ήθελαν να δουν πιο “βαθιές” επιλογές, ενώ άλλοι ίσως αισθάνονται χαμένοι μέσα στον τεράστιο όγκο κομματιών. Παρ’ όλα αυτά, το “Celebration Day” παραμένει μια ισχυρή υπενθύμιση για το διαχρονικό στυλ των Mob Rules. Το μείγμα από ανερχόμενες μελωδίες, δυνατά riffs και τα φωνητικά του Klaus Dirks συνεχίζουν να συναρπάζουν και να εμπνέουν.

Είτε είστε μακροχρόνιος θαυμαστής είτε ένας περίεργος νεοφερμένος, το “Celebration Day – 30 Years Of Mob Rules” αποτελεί μια αδιαμφισβήτητη απόδειξη της διαρκούς επιρροής των Mob Rules και μια πρόσκληση να ανακαλύψετε (ή να ανακαλύψετε ξανά) τη μελωδική metal μαεστρία τους. Αξίζει να αφιερώσετε χρόνο για να εξερευνήσετε αυτό το εκτεταμένο μουσικό ταξίδι και να αφήσετε τον εαυτό σας να παρασυρθεί από την ενέργεια και την αξεπέραστη δεξιοτεχνία των Mob Rules.

https://www.facebook.com/mobrulesband

100

Avatar photo
About Δημήτρης Γαλάνης 14 Articles
Από μικρή ηλικία ένας metalhead. Έκτοτε, έχει βουτήξει σε κάθε υποείδος του metal, από thrash μέχρι black μέχρι doom μέχρι power, πάντα αναζητώντας νέα ηχητικά ερεθίσματα που θα ακουμπήσουν στην ψυχή του. To πάθος του για τη μουσική δεν έχει όρια και είναι πάντα ανοιχτός να ανακαλύψει φρέσκιες φωνές και καινοτόμες μπάντες που εξερευνούν τα όρια της heavy μουσικής.