MOONLIGHT SINNERS THE BAND / VARIATION ZERO/ Πάσαtempo Live @ GHOST HOUSE

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σάββατο, 7 Μαΐου στις 8:30 μ.μ.

facebook event

Oι Moonlight Sinners The Band,μετά από ένα μικρό διάλλειμα από την σκηνή,λόγω δημιουργείας προσωπικού τους υλικού,επανέρχονται δυναμικά με ανανεωμένο playlist αλλά και με καινούρια δικά τους κομμάτια.

Οι Moonlight Sinners The Band είναι μια Rock μπάντα από το Μενίδι. Παίζουν διάφορες hard/classic rock διασκευές. Δημιουργήθηκαν το καλοκαίρι του 2015. Έχουν ήδη δημιουργήσει δικό τους υλικό και είναι στα βήματα ολοκλήρωσης για το Demo τους.

Line up:
Demisia Koenka (Vocals)
Paul Iakovidis (Guitar)
George Loukouzas (Guitar)
Vaggelis Tsitsas (Bass)
Noufris Podáras (Drums)

Οι Variation Zero είναι μια μπάντα απο την Αθήνα που ξεκίνησε το 2008 και συνεχίζει να ασχολείται με το αγγλόφωνο loud rock σε ενα ιδιαίτερο και προσωπικό ύφος. Κυκλοφόρησαν ένα demo EP το 2011 και μέσα στο 2014 ολοκλήρωσαν την δημιουργία ενός full length δίσκου με τίτλο “full ahead” με diy παραγωγή.

Line up:
Dimitris Roussos (vocals/guitar)
Μichael Roussos (bass)
Μakis Perleggis (drums)

Οι Πάσαtempo δημιουργήθηκαν τον Ιανουάριο του 2015 απο μέλη των “βετεράνων” Ρίχτερ (ροκ γκρούπ με ελληνικό στίχο) – (Χρήστος Στεφανάκης – τύμπανα, Γιώργος Παππάς – κιθάρα, Βασίλης Σόλας – μπάσο) και στη συνέχεια προστέθηκαν οι Κώστας Σπαής στο τραγούδι και Μιχάλης Μητρούδης στην δεύτερη κιθάρα και συμπλήρωσαν την σύνθεση των “πάσαtempo”.

Το όνομα “πάσαtempo” μπορει να ακούγεται σαν το γνωστό έδεσμα που συνοδεύει τις κινηματογραφικές προβολές αλλα στην ουσία βγαίνει απ το “πάσα” και το “tempo” δηλαδή κάνε πάσα (πάσαρε) το tempo! ειναι λοιπόν ενα λογοπαίγνιο ανάμεσα στον πασατέμπο και στον μουσικό όρο tempo. (σας άνοιξε η όρεξη για πασατέμπο????).
Ο σκοπός της μπάντας μας ειναι να ασχοληθεί αποκλειστικά με διασκευές (ελληνικών ροκ και έντεχνων επιτυχιών) και προς το παρόν δεν σκοπεύουμε στην σύνθεση δικών μας κομματιών.

Line up:

Kostas Spice (vocals)
Mixalis Mitroudis (guitars)
George Pappas (guitars)
Vasilis Solas (bass)
Christos Stefanakis (drums)

To live θα ανοίξουν οι Πάσαtempo που μας υπόσχονται ενα δυνατό ξεκίνημα με ελληνικές ροκ διασκευές.

Μπάντες:

Moonlight Sinners The Band
https://www.facebook.com/MoonlightSinners/?fref=ts

Variation Zero
https://www.facebook.com/Variation-Zero-103624236378850/?__mref=message_bubble

Πάσαtempo
https://www.facebook.com/pasatempo.official/?fref=ts

Είσοδος: 7€ (μπύρα/κρασί)
GHOST HOUSE Λεπενιώτου 26, Ψυρρή, Αθήνα (πλησίον μετρό Μοναστηράκι ή ΗΣΑΠ στάση Θησείο)

124