2 SMOKING BARRELS: Καλύτερα να μασάς, παρά να μιλάς…

Το Σάββατο που μας πέρασε οι 2 Smoking Barrels έγιναν σοφότεροι, φιλοξενώντας τους Filthy Fabric.

Στο στούντιο του M-word Web Radio, ο Χάρης Ζερβός και ο Κυριάκος Παλίλης έμαθαν τι πρέπει να φοράει κανείς σε ένα αντεργκράου λάιβ και πως να κάνουν εντύπωση όταν πάνε για τη μπίρα τους. Μιλήσανε για cult ταινίες, για την κληρονομιά του Dior και το κούρεμα του Gollum…Ψέμματα δε λέμε ακούστε παρακάτω!

LINK

Το Σάββατο 2 Απριλίου 2016 στις 4 μ.μ., πως θα μιλούν οι λήσταρχοι των ραδιοφώνων με ένα όπλο ανάμεσα στα δόντια τους; Οι Chewing Gun με την περίεργη μουσική τους θα μας μάθουν πως γίνεται η σωστή τσιχλόφουσκα…από μολύβι και πως πυροβολώντας κάνεις συμμετρικά έμμενταλ. Μείνετε συντονισμένοι στο www.m-wordradio.gr στις 16:00 ΝΤΑΝΝΝΝΝ!!!

FB EVENT

—————————————

ΠΡΟΣΟΧΗ! Μην ξεχνάτε ότι κάθε Σάββατο μοιράζονται δώρα…πλούσια δώρα (μπλούζες, cd, κονκάρδες, βρακιά, πιπίλες και ότι μπορεί να χωρέσει ο μικρός σας νους)! 

Το Pauls Barbershop, όπως καλά γνωρίζετε ΑΠΑΝΤΕΣ, κάθε μήνα κληρώνει μια μοναδική περιποίηση για έναν ακροατή της εκπομπής! Στο τέλος του Απριλίου λοιπόν, θα σας κάνει τα όνειρα σας πραγματικότητα, αφού ΕΣΕΙΣ οι ίδιοι το ζητήσατε. Δώρο ανδρικό μανικιούρ και πεντικιούρ για εσάς τους κονιόρδους που από το Πάσχα φοράτε το δίχαλο. Στείλε στο This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. αμέσως και τη δική σου συμμετοχή!

——————-

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής αυτής επίσης, οι καλεσμένοι των 2 Smoking Barrels στο M-word Web Radio, μπαίνουν σε μία δοκιμασία με τίτλο “Κούνα Το” και όσοι κερδίσουν θα λουστούν στα δώρα (μην περιμένεις λεφτα και λούσα), εκ των οποίων μια συνέντευξη στο Rockway.gr. Δείτε παρακάτω. Στην πρώτη θέση και με ταχύτητα Usain Bolt, οι Mani Deum!

LINK 

Φωτογραφίες, βίντεο και κύρος στους δύο αυτούς ανεκδιήγητους τύπους δίνει η Cristina Alossi!

——————-

Και επειδή στο εξωτερικό ζουν στην άγνοια και δεν έχουν υπόψη τους τους 2 Smoking Barrels, η συνέντευξη με το Σάκη των Rotting Christ ανέβηκε στο YouTube και απέκτησε και αγγλικούς υπότιτλους. Τώρα κανείς δεν έχει δικαιολογία να μην τη δει. Οι παραβάτες θα πυροβολούνται. Οι επιζόντες θα πυροβολούνται ξανά!

Και αν δε σας φτάνει μια φορά ΜΟΝΟ την εβδομάδα Χάρης Ζερβός (ξέρω ότι υπάρχουν και φετιχιστές), κάθε Πέμπτη 22.00-23.00 στο Avopolis Radio, φοράει τα μαύρα του (που του πάνε και πολύ) στο The Blues-Radio Show. Καλή ακρόαση!

172