FOGG: “High Testament”

Οι τεξανοί Fogg αποφάσισαν να εκδηλώσουν τη λατρεία τους στο 70s ψυχεδελικό rock, με το “High Testament” να προστίθεται στις όμορφες, αλλά ίσως αχρείαστες, στιγμές του όλου revival κινήματος.

Χίπικο, μαστουρο-rock, κάτι σαν Kula Shaker, αλλά σε μια πιο heavy εκδοχή. Τουτέστιν, παρουσιάζει ενδιαφέρον, αλλά σιγά τα αυγά.

Λουλουδάκια, όμορφα riff, παρελθοντολάγνα διάθεση και να παίζει το τρανζίστορ τ’ αμερικάνικα, η φάση. Ακόμη κι επιτηδευμένα λάθη θα συναντήσεις, τα οποία λογικά το σχήμα αποφάσισε πως προσδίδουν μια πιο αληθοφανή αναφορά στη σκηνή που θέλουν να αναβιώσουν, η οποία απέχει πάνω από 40 χρόνια.

Πέραν των προαναφερθέντων στοιχείων, στο δίσκο θα βρεις και σκόρπιες doom αναφορές που είναι και της μόδας, οπότε αν σου αρέσει το revival ή απολαμβάνεις τα 70s ακούσματα, δε χάνεις κάτι να ακούγοντας το “High Testament”. Απλά να ξέρεις πως δεν είναι δα και κάτι το ιδιαίτερο.

492

Avatar photo
About Στέφανος Στεφανόπουλος 1396 Articles
Γεννήθηκε την ίδια ακριβώς ημέρα με τα CD και μάλλον για αυτό ασχολείται τόσο πολύ με τη μουσική. Όταν δεν γράφει για αυτή, αγοράζει CD, και όταν δεν αγοράζει, θα τον βρείτε είτε να παριστάνει τον dj σε διάφορα μαγαζιά της Αθήνας, είτε να προσπαθεί να κατεβάσει κάποια ιδέα για διαφήμιση. Στο Rockway.gr εντάχθηκε το 2010 και κάπως, κάπου, κάποτε, βρέθηκε να κρατάει και τα κλειδιά του. Δεν συμπαθεί τους ψευτοκουλτουριάρηδες, τους ξερόλες και τη μουστάρδα. Δηλώνει εγωιστής, κυνικός και fan του Philip Dick.