ΒΑΛΒΟΛΙΝΗ: Νέο lyric video

Μετά το EP με τίτλο “Ξέρεις ποιος είμαι εγώ” οι Βαλβολίνη ετοιμάζουν το πρώτο τους album που θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο του 2022.

Το πρώτο single του album λέγεται “Όσα δε μου είπαν” και μιλάει για τις αντιθέσεις των πραγμάτων ανάμεσα στο πως τα μάθαμε και το πως είναι στην πραγματική ζωή.

Μιλάει για μια κοινωνία που άλλα διδάσκει και άλλα κάνει στην πράξη και αφηγείται τον τρόπο που κάθε άνθρωπος βρίσκει μπροστά του αυτές τις αντιθέσεις κατά την ενηλικίωση.
Πλούσιος δεν είναι αυτός που έχει χρήματα. Όλοι οι άνθρωποι μπορούν να κατεφέρουν πολλά αν τους δωθούν οι ευκαιρίες. Ο φόβος είναι ο πιο αποτελεσματικός τρόπος δημαγώγησης.

Η ψυχική υγεία δεν είναι αντικείμενο χλευασμού. Τα κινήματα δεν έχουν σαν βάση τη βία αλλά μέσω αυτής αντιστέκονται. Η εκκλησία δεν έχει τις πιο αγνές προθέσεις. Οι εθνικοί ήρωες ήταν άνθρωποι του περιθωρίου.

Λίγες πληροφορίες για τους Βαλβολίνη:

🔥🔥 Βαλβολίνη
Οι Βαλβολίνη δημιουργήθηκαν το καλοκαίρι του 2019 στο ιστορικό κτήριο στο λιμάνι του Πειραιά. Η τετράδα χωράει τον Ελληνικό στίχο στα εφηβικά της ακούσματα (RATM, Korn, Limp Bizkit) καυτηριάζοντας, κριτικάροντας και παίρνοντας θέση πάνω σε ζητήματα της Ελληνικής (και όχι μόνο) πραγματικότητας. Τον Οκτώβριο του 2020 κυκλοφορούν το πρώτο τους ep με τίτλο “Ξέρεις ποιος είμαι εγώ” ενώ αυτή τη στιγμή συνεχίζουν τις ηχογραφήσεις της επόμενης δουλειάς τους.

Χρήσιμα links :
YouTube: https://tinyurl.com/Valvolini
Facebook: https://www.facebook.com/valvoliniband/
Instagram: https://www.instagram.com/valvolini.band/
Bandcamp: https://valvolini.bandcamp.com/releases

451