ΤΣΕΡΡΥ ΜΠΡΑΝΤΥ – KOHANA – LESS THOUGHT | AN CLUB 2/6/2023 | ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EP “Κούρασε η Φάση”

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 2 ΙΟΥΝΙΟΥ 2023

ΤΣΕΡΡΥ ΜΠΡΑΝΤΥ
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EP “Κούρασε η Φάση”

Special guest: KOHANA – LESS THOUGHT

AN CLUB – ΣΟΛΩΜΟΥ 13 ΕΞΑΡΧΕΙΑ

ΤΣΕΡΡΥ ΜΠΡΑΝΤΥ, Kohana και Less Thought συναντιόνται στην σκηνή του ΑΝ Club σε μια βραδιά με ροκ παλμό για όλα τα γούστα. Αυτή η καυτή μουσική τριάδα θα φέρει κοντά σας τα ατμοσφαιρικά στοιχεία των Less Thought , τον ψυχεδελικό τόνο των Kohana και το εκρηκτικό punk-rock των ΤΣΕΡΡΥ ΜΠΡΑΝΤΥ, που θα παρουσιάσουν για πρώτη φορά το debut ep τους “Κούρασε η Φάση”.

Ένα δροσερό καλοκαιρινό lineup που τα έχει όλα και συμφέρει!


ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:
Doors open: 20:30 | Live starts: 21:00
Τιμή εισιτηρίου: 8 ευρώ
ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΗΤΗΡΙΩΝ:
Oldschool (Σολωμού 13-15)

ΤΣΕΡΡΥ ΜΠΡΑΝΤΥ
Οι ΤΣΕΡΡΥ ΜΠΡΑΝΤΥ θα παρουσιάσουν το καινούργιο ep τους «Κούρασε η φάση». Δηλώνουν παρών με καλοκαιρινή διάθεση, ήχο επηρεασμένο από punk-rock συγκροτήματα που μας μεγάλωσαν αλλά και με την ενέργεια των προηγούμενων επιτυχημένων εμφανίσεων έρχονται. Πάντα με ελληνικό στίχο και γεμάτοι ενέργεια κοιτούν την επόμενη μεγάλη πρόκληση.

Spotify: https://open.spotify.com/artist/7HDoUHK91VS4PhiJnwMDYl…

KOHANA
Οι Kohana θα παρουσιάσουν το ντεμπούτο album τους “Jab”! .Η μουσική τους αντλεί έμπνευση από τα 90s με χαρακτηριστικά από alternative, stoner, grunge ήχους αλλά και πανκ αμεσότητα. Με εκρηκτική on stage παρουσία και impro jams είναι μπάντα που προτιμούν το “ζωντανό”!

Spotify: https://open.spotify.com/artist/59KxLygTAzViRl5AcN5Zjf…

LESS THOUGHT
Οι Less Thought είναι ένα 6μελές σχήμα που κινείται σε soft rock ύφος έχοντας και αρκετές επιρροές από blues και alternative rock ήχους. Έχουν κυκλοφορήσει το πρώτο τους single “ΝΑΙ” και μαζί με αυτό θα ακούσετε και την ακυκλοφόρητη δουλειά τους που τώρα ηχογραφούν, μαζί με κάποια covers που θα σας ανεβάσουν!

Spotify: https://open.spotify.com/artist/1OmIDWscGH9jK4M32r8Vj0…

50