SCUMFUCKS: “Scumfucks”

ALBUM

Είδος: Rock’n’roll/ Heavy Metal
Εταιρία: Sliptrick Records
Ημ. κυκλοφορίας: 5 Δεκεμβρίου 2023

Σου λείπει ο Θείος Lemmy; Δεν μπορείς να πιστέψεις πως οι Motorhead δεν θα ξαναβγάλουν δίσκο; Πιστεύεις πως ο Fast Eddie Clarke ήταν πιο γρήγορος και από τον άνεμο;

Δεν είσαι μόνος σου, φίλε; Οι τέσσερις μουράτοι από τη Θεσσαλονίκη τρέφουν και εκείνοι αγνή αγάπη για τον Snugletooth και στο ομώνυμο ντεμπούτο τους αποτίουν φόρο τιμής στη μεγαλύτερη μπάντα που γέννησε ποτέ ο πλανήτης.

Μπορεί να χρειάστηκαν 7 χρόνια, από την ίδρυση τους το 2016, για να κάνουν την αρχή, αλλά εύχομαι ολόψυχα να συνεχίσουν. Οι Skumfucks δεν προσπαθούν να κάνουν κάτι δικό τους. Δεν τους ενδιαφέρει. Προσπαθούν απλά, να γεμίσουν εκείνο το κενό που εμφανίστηκε μέσα μας και το κάνουν εξαίσια.
Η φωνή μπάσα και γεμάτη πίσσα από τα αλλεπάλληλα τσιγάρα που κάπνιζε ο θείος και ο φάρυγγας γδαρμένος από τα τζακ-κόλα και όλη η μουσική θαρρείς πως είναι κλωνοποιημένη από την εποχή του “Bomber”.

To εξώφυλλο περιέχει όλα τα αναγκαία. Τη μανία του Λέμμυ στα κειμήλια του Β’ Π.Π., θρασύτητα in-your-face, punk απλότητα και και όλα αυτά εκφρασμένα από έναν σκελετό. Χρώματα δεν έχει γιατί άσπρο και μαύρο είναι όσα χρειάζεσαι για να ξεκινήσεις και τα υπόλοιπα έρχονται με τον καιρό.

Σαλόνικα, αλητεία, Motorhead λατρεία!

Facebook: https://www.facebook.com/scumfacks/

442

Avatar photo
About Δημήτρης Μαρσέλος 2115 Articles
Δέσμιος της μουσικής, είλωτας των συναυλιών, εθισμένος στα σκληρά...riffs, διπολικός μεταξύ metal και hardcore punk, έχει κάνει χρόνια τώρα πολιτιστικό crossover και δεν αρνείται κανένα ιδίωμα της rock που του τη σηκώνει...την τρίχα.