Release Athens 2024: Σαββατόβραδο με Parov Stelar

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Release Athens 2024: Σαββατόβραδο με Parov Stelar
 
Το Σάββατο 15 Ιουνίου, ο αγαπημένος του ελληνικού κοινού, Parov Stelar, επιστρέφει στην Αθήνα μαζί με την υπέροχη πολυμελή μπάντα του για να παρουσιάσει ένα μοναδικό show που έχει ταξιδέψει σε κάθε γωνιά του πλανήτη και έχει γνωρίσει παντού την αποθέωση. Ο βασιλιάς του electro swing, με τα αμέτρητα hits και remixes, θα ανέβει στη σκηνή της Πλατείας Νερού με έναν και μοναδικό σκοπό: να μας κάνει να χορέψουμε!

Μαζί του, θα είναι η Γαλλίδα τραγουδίστρια και παραγωγός, Jain, η οποία τα τελευταία χρόνια έχει κερδίσει την καθολική αναγνώριση με τον πολυσυλλεκτικό ήχο και τις καθηλωτικές ζωντανές εμφανίσεις της. H νεαρή μουσικός έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα και έχοντας στις αποσκευές της μερικές από τις μεγαλύτερες ποπ επιτυχίες των τελευταίων ετών – όπως τα “Makeba”, “Come” και “Allright” – αποτελεί χωρίς αμφιβολία ένα από τα πιο «καυτά» ονόματα του φετινού φεστιβαλικού καλοκαιριού. 

Tο lineup συμπληρώνουν ιδανικά οι ραγδαία ανερχόμενοι Telenova, οι οποίοι έχουν ήδη αποκτήσει φανατικό κοινό στη χώρα μας, χάρις στις υπέροχες μελωδίες τους και τα αιθέρια φωνητικά της Angeline Armstrong. Αυτή η εξαιρετική ποπ μπάντα από την Αυστραλία θα μας απασχολήσει πολύ μέσα στα επόμενα χρόνια!

Η διάθεση των εισιτηρίων συνεχίζεται κανονικά ενώ διατίθεται και περιορισμένος αριθμός VIP εισιτηρίων με προνομιακές παροχές. 

Σημείωσε το Σάββατο 15 Ιουνίου στο φεστιβαλικό σου πρόγραμμα και ετοιμάσου για το απόλυτο dance party του καλοκαιριού με κορυφαίους καλλιτέχνες, στον μαγικό χώρο της Πλατείας Νερού, δίπλα στη θάλασσα.

Κλείσε το εισιτήριό σου!
18