MIDDLE EARTH | VELVET ROXXY | ROSEBLADES LIVE @ BUMS UNDERGROUND MUSIC STAGE

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΣΑΒΒΑΤΟ, 16 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

Rock and Roll is gonna set the night on fire 🔥

Οι Velvet Roxxy ένα Hard n Heavy σχημα που συνδυάζει τον 80s Rock/Metal ήχο με μοντέρνα στοιχεία. Από τη δημιουργία τους το 2021 δεν εχουν σταματησει την ανοδική πορεία τους , απο τα μικρά Αθηναϊκά λαϊβάδικα, στη σκηνή του Schoolwave το 2022 και 2023 καθώς και στα live εκτός Αθηνών. Σύντομα αναμένεται να κυκλοφορήσουν τον πρώτο τους δίσκο , ενώ έχουν ήδη κυκλοφορήσει 2 singles και ενα Video Clip για το κομμάτι “Rewind”.
Facebook page: https://www.facebook.com/velvetroxxy
Instagram page: https://www.instagram.com/velvet_roxxy._/?hl=el

Οι Middle Earth είναι το Hard Rock σχήμα από την Αθήνα που συνδυάζει την νεανική ενέργεια και αλητεία με την Classic Rock νοσταλγία, προσθέτοντας και τη δικιά τους μοντέρνα πινελιά, καλούν το κοινό να συμμετάσχει στο Rock and Roll Circus τους. Δραστηριοποιούνται από το 2019 στην Αθηναϊκή underground κοινότητα, “πετώντας” το ένα εξαιρετικό single release μετά το άλλο, έχοντας μοιραστεί τη σκηνή με δυνατά ονόματα της ελληνικής σκηνής όπως οι Bad Habits, ενώ έχουν εμφανιστεί και στο Schoolwave Easter Party.
Facebook page: https://www.facebook.com/middleearthrocks
Instagram page: https://www.instagram.com/middleearthrocks/?hl=el

Τη βραδιά θα ανοίξουν οι RoseBlades , μια νεοσύστατη μπάντα, με επιρροές από την rock n roll και metal σκηνή των 70’s και 80’s που αποτελείται από τέσσερις τολμηρές προσωπικότητες έτοιμες να ανέβουν στη σκηνή και να τραβήξουν το κοινό σε ένα high energy show, με εκρήξεις υψηλής ενέργειας και αδρεναλίνης, που θα μεταφέρει τον ακροατή σε ένα ταξίδι πίσω στον χρόνο, ζεστένοντας κατάλληλα την ατμόσφαιρα για αυτό που πρόκειται να ακολουθήσει.
Instagram page: https://www.instagram.com/rosebladess/?hl=el

TICKET PRICES (W/BEER)🎟
EARLY BIRD: 7€ (ΕΞΑΝΤΛΗΘΗΚΑΝ!!!)*
PRESALE: 8€**
DOORS: 10€

*Τα εισιτήρια EARLY BIRD έχουν ΕΞΑΝΤΛΗΘΕΙ ❗️
Πλέον μπορείτε να προμηθευτείτε μόνο εισιτήρια από την υπόλοιπη προπώληση στα 8€

**Τα εισιτήρια της υπόλοιπης προπώλησης στα 8€ θα μπορείτε να τα προμηθευτείτε ΚΑΙ απο τα καταστήματα @fullmoonstore.gr 🌕 (Θεμιστοκλέους 42 , Εξάρχεια // Ηφαίστου 22 , Μοναστηρακι)❗️

DATE: Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου
LOCATION: BUMS BLACKBIRD (Στοά Ακαδημίας 98 – 100)
DOORS OPEN: 20:00

https://fb.me/e/AydFvPq6

207