LIONVILLE: Νέο lyric video μέσα από το “So Close to Heaven”

Οι Lionville θα κυκλοφορήσουν τη νέα τους δουλειά, “So Close to Heaven”, στις 11 Φεβρουαρίου μέσω της Frontiers Music Srl.

Μέσα από το νέο αυτόν δίσκο, το σχήμα παρουσιάζει το lyric video για το κομμάτι “True Believer”:

Ακολουθεί το εξώφυλλο και η tracklist του “So Close to Heaven”:

  1. This Time
  2. Cross My Heart
  3. The World Is On Fire
  4. Can’t Live Without Your Love
  5. True Believer
  6. We Are One
  7. Only The Brave
  8. Angel Without Wings
  9. I’ll Be Waiting Tonight
  10. Arrow Through My Heart
  11. So Close To Heaven