KOHTI TUHOA: “Rutiinin Orja”

ΧΟΛΙ ΦΑΚ!

Αυτή είναι η αντίδραση όταν ακούς πρώτη φορά το ντεμπούτο των Φινλανδών Kohti Tuhoa, που σε μια χώρα ήδη θρυλική για την hardcore/punk σκηνή της ανεβάζουν τον πήχη με τσαμπουκά.

Ωμό thrashcore/punk στα χνάρια θρύλων όπως οι Ιάπωνες Framtid και οι βασιλιάδες του spic punk Los Crudos, παρέα με συμπατριώτες τους όπως οι Kieltolaki και Rakkaus και γαρνιτούρα στο σύνολο η fastcore/crust περίοδος των Ratos De Porao μόνο που αντί για το χοντρό εδώ πίσω από το μικρόφωνο έχουμε μια οργισμένη Φινλανδή που ακούγεται σαν να πίνει σφηνάκια speed διαλυμένο σε βενζίνη για πρωινό.

Ό,τι καλύτερο έχω ακούσει από τη χώρα με τις πολλές λίμνες και το πολύ πλαστικό μελωδικό metal εδώ και καιρό, προβλέπεται να λιώσει τα ηχεία πολλών ακόμα μαζί με τα δικά μου και να κάνει τον DIY punk υπόκοσμο να παραμιλάει. Απλά άχαστο! 

473

Avatar photo
About Αλέξης Δρυμιώτης 479 Articles
Στριμωγμένος ανάμεσα σε Gen X και Millenials, από την γη του χαλλουμιού, βαρετός τύπος κατά τα άλλα, επιμένει ότι Black Metal Ist Klassenkrieg, Fascism Is A Fuck,Doom Or Be Doomed, In Grind We Crust.