Rhoads of Revelation/G*ns R’ Loaded Live Tribute @ HolyWood Stage.Athens

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Σάββατο 18 Μαΐου 2024 η σκηνή του HolyWood θα γεμίσει με Heavy Metal μελωδίες από τις δεκαετίες των 90, των 80 και των 70! Στην σκηνή θα ανέβουν οι Guns R’ Loaded για να ερμηνεύσουν τα τραγούδια των GnR, που ξεσήκωσαν γενιές και γενιές και στην συνέχεια οι Rhoads of Revelation θα καλύψουν την ολόκληρη την καριέρα του πρίγκιπα του σκότους, παίζοντας τα τραγούδια με τα οποία μεγαλώσαμε και τα οποία θα αγαπάμε για μια ζωή!

Οι Guns R’ Loaded – Guns N’ Roses tribute band – δημιουργήθηκαν το 2024 από μια παρέα μουσικών, με τον Άγγελο με την ιδιαίτερη χροιά στη φωνή και τη μεγάλη εμπειρία σε διάφορους καλλιτεχνικούς τομείς, τον Παντελή στη θέση του Slash με πολλά χρόνια πείρας στην ελληνική μουσική σκηνή και στη μουσική τεχνολογία, τον Σπύρο στη θέση της ρυθμικής κιθάρας και του πλέον αγαπητού στο κοινό των GnR – Izzy Stradlin με χαρακτηριστικό ήχο και παίξιμο που παραπέμπει σε Old School/Vintage, τον Κώστα στο μπάσο με μεγάλη επιρροή από τον Duff στη μουσικότητα… αλλά και στις μπύρες και τον Δημήτρη στα τύμπανα με συμμετοχή σε πολλές μπάντες στο βιογραφικό του, καθώς έχει συμμετάσχει και σε άλλα σχήματα ως session μουσικός.

Οι Rhoads of Revelation – Randy/Ozzy tribute band – σχηματίστηκαν το 2020 με σκοπό να ερμηνεύσουν τόσο τα άλμπουμ του Ozzy Ozbourne στα οποία συμμετείχε ο Randy Rhoads, αλλά και για να παίξουν τραγούδια από την γενικότερη δισκογραφία του Madman! Η αρχική τριάδα των Παναγιώτη στην φωνή, Μίλτου στην κιθάρα και Δημήτρη στο μπάσο, έδεσε με την χημεία του Άκη στα τύμπανα, ενώ η προσθήκη του Μάριου στα πλήκτρα δίνει ακόμη μεγαλύτερο ρεπερτόριο στην μπάντα. Το Σάββατο 18 Μαΐου 2024 οι Rhoads of Revelation θα παίξουν κάποια τραγούδια που δεν έχουν παιχτεί live ξανά, ενώ θα έχουν και μερικούς εξαιρετικούς καλεσμένους επί σκηνής!

Το Σάββατο 18 Μαΐου 2024 οι πόρτες του HolyWood ανοίγουν στις 22:00 και σας περιμένουν όλους, καθώς προβλέπεται έντονο headbanging… ελάτε προετοιμασμένοι!

– Guns R’ Loaded line up:
Vocals: Aggelos
Guitar: Pantelis
Guitar: Spyros Kontogiannis
Bass: Kostas
Drums: Dim Zaridas
Social Links:
Instagram: https://www.instagram.com/gunsrloaded?igsh=eTM5Y2xhN29neGxs

– Rhoads of Revelation line up:
Vocals: Panayiotis Samaras
Guitar: Miltos Makris
Bass: Dimitris Megalios
Keys: Marios Theofilatos
Drums: Akis Kakkavas
Social Links:
Web: https://rhoadsofrevelation.com
Facebook: https://www.facebook.com/rhoadsofrevelation
Instagram: https://www.instagram.com/rhoadsofrevelation
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCBLaUqUf7Y5Pug0WkO2Llzg

Ο Πολιτιστικός Οργανισμός Καλλιτεχνών Ελλάδας στα πλαίσια των δραστηριοτήτων του διοργανώνει το event: Rhoads of Revelation/Guns R’ Loaded – Live Tribute @HolyWood Stage.Athens
Στον πολυχώρο του Πολιτιστικού Οργανισμού Καλλιτεχνών Ελλάδας, HolyWood Stage στον Αγίο Δημήτριο, ανάμεσα στα 2 μετρό “Δάφνη” και “Αγ.Δημήτριος”, έναν χώρο εξαιρετικής ακουστικής που δημιουργεί μια μοναδική επαφή μεταξύ ερμηνευτών και κοινού οι μπάντες έρχονται να συναντήσουν το Αθηναϊκό κοινό, σε μια σπάνια μουσική εμπειρία!

HolyWood Stage sound engineering team:
Varlas Spyros / Panagiotis Megas / Gus Dibelas
Χαιρετίζουμε την συνεργασία με το Αθηνόραμα:
#METRORAMA

A PROJECT BY ATHINORAMA
με τα παρακάτω link της ”κόκκινης γραμμής”
– https://www.athinorama.gr/…/agios-dimitrios…/3017152
– https://www.athinorama.gr/metrorama/redline
Doors open 22:00
Show starts 22:30

Διάθεση εισιτηρίων θέασης και την ίδια ημέρα στην είσοδο του πολυχώρου
Είσοδος Συναυλίας: 10€ (Ορθίων & Καθήμενων)
Για κράτηση θέσης καθήμενου σε τραπέζι ή Stand επικοινωνείτε στο τηλ 210 9700418
Η κατανάλωση είναι προαιρετική.

Η κράτηση για καθήμενου σε τραπέζι ή Stand γίνεται χωρίς υποχρεωτική κατανάλωση.
Στον πολυχώρο μας, HolyWood Stage έχουμε ως αρχή τον σεβασμό σε όλους τους ανθρώπους, διαθέτει πρόσβαση(ράμπα), καθώς και ειδικές τουαλέτες για ΑμΕΑ, παρέχουμε καλλιτεχνικά και άλλα προγράμματα για όλες τις ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες, πιστεύοντας πάντα ότι η ελεύθερη έκφραση και η ψυχαγωγία, είναι δικαίωμα όλων!

Το HolyWood Stage επιτάχυνε την ανανέωση του αέρα (εισαγωγή και εξαγωγή) στον χώρο για να πληροί προδιαγραφές COVID-19 ώστε να διασφαλιστεί η υγεία όλων όσοι παρευρεθούν στις παραστάσεις του (θεατές, καλλιτέχνες).

Ειδικά μέτρα διαμόρφωσης έχουν εφαρμοστεί επίσης στα Backstage-καμαρίνια και τους χώρους υποδοχής, ώστε να εξασφαλίζουν συνθήκες υγιεινής για τους καλλιτέχνες που συμμετέχουν στις παραστάσεις του HolyWood Stage.

Ευχαριστούμε για την συμμετοχή και την συνδρομή σας στην ενίσχυση των σκοπών μας
HolyWood Stage Λεωφ. Βουλιαγμένης 289
(πλησίον σταθμών μετρό Δάφνη και Αγ. Δημήτριος)
https://www.holywoodstage.gr/
https://www.facebook.com/holywoodstage.gr
https://twitter.com/holywoodstage
https://www.instagram.com/holywoodstage.athens/
https://www.youtube.com/@HolyWoodStage/featured
https://www.tripadvisor.com.gr/Attraction_Review-g4878510
email: holywoodstage3@gmail.com
πρόσβαση στο HolyWood Stage:
https://g.page/HolyWoodStageAthens?share

35