IRON MAIDEN: Artwork και tracklist από το νέο live album

NEWS

2018 by JOHN McMURTRIE

Οι τιτανοτεράστιοι Iron Maiden έχουν έτοιμο το νέο, 11ο live album τους.

Ο τίτλος του είναι “Nights of the Dead, Legacy of the Beast: Live in Mexico City” και θα κυκλοφορήσει στις 20 Νοεμβρίου μέσω της Parlophone.

Ο δίσκος θα είναι διαθλεσιμος στα παρακάτω format:
Digipak 2CD
Deluxe hardcase book 2CD
Triple black heavyweight vinyl
Limited edition heavyweight 180g triple coloured vinyl μαζί με μεξικάνικη σημαία!
Digital (streaming και download)


O Steve Harris δήλωσε: Όταν ακυρώθηκε το τελευταίο σκέλος της Legacy tour αυτό το καλοκαίρι λόγω της πανδημίας, όλα τα μέλη της μπάντας απογοητεύτηκαν και “ξεφούσκωσα”ν όπως και γνωρίζουμε ότι οι οπαδοί μας νιώθουν το ίδιο. Ανυπομονούσαμε πραγματικά να φέρουμε το show σε ακόμα περισσότερες χώρες και παρόλο που καταφέραμε να επαναπρογραμματίσουμε τις περισσότερες ευρωπαϊκές δικές μας παραστάσεις για το 2021, σκεφτήκαμε να ακούσουμε τις ηχογραφήσεις από την μέχρι στιγμής περιοδεία και να δούμε αν θα μπορούσαμε να δημιουργήσουμε ένα live album-αναμνηστικό που όλοι, παντού θα μπορούσαν να απολαύσουν. Είμαι πολύ χαρούμενος με το αποτέλεσμα, ιδιαίτερα επειδή σε αυτό το set list περιέχονται τραγούδια που δεν έχουν ξαναμπεί σε άλλο live άλμπουμ μας, όπως το ‘For The Greater Good Of God’ και άλλα παλιότερα τραγούδια, όπως τα ‘Where Eagles Dare’, ‘Flight Of Icarus’, ‘The Clansman’ και το ‘Sign Of The Cross’, που δεν τα συμπεριλαμβάναμε στις συναυλίες μας για πολλά χρόνια. Δεν έχουμε κυκλοφορήσει ποτέ ξανά άλμπουμ ηχογραφημένο στο Μεξικό και νομίζω ότι αυτή η ηχογράφηση δικαιώνει απόλυτα το πάθος και τον ενθουσιασμό των Μεξικανών οπαδών μας, που πάντα μας δίνουν ένα φανταστικό καλωσόρισμα όταν παίζουμε εκεί.

Επίσης πριν λίγες μέρες ο τραγουδιστής του συγκροτήματος Bruce Dickinson ανάρτησε ένα βίντεο στο οποίο αναφέρει ότι βρίσκεται στο στούντιο μαζί με τον Steve Harris και ότι οι Iron Maiden γράφουν υλικό για νέο album. Μπορείτε να το παρακολουθήσετε εδώ.

H tracklist του “Nights of the Dead, Legacy of the Beast: Live in Mexico”:
Churchill’s Speech
Aces High
Where Eagles Dare
2 Minutes To Midnight
The Clansman
The Trooper
Revelations
For The Greater Good Of God
The Wicker Man
Sign Of The Cross
Flight Of Icarus
Fear Of The Dark
Iron Maiden
The Number Of The Beast
The Evil That Men Do
Hallowed Be Thy Name
Run To The Hills

Οι Iron Maiden είναι οι:
Steve Harris – μπάσο
Dave Murray – κιθάρα
Adrian Smith – κιθάρα
Bruce Dickinson – φωνητικά
Nicko McBrain – τύμπανα
Janick Gers – κιθάρα

Facebook: https://www.facebook.com/ironmaiden
Homapage: https://www.ironmaiden.com/

605