Anal Veritas/Earth of Distrust/Against All Odds @ K-44

Ακολουθεί δελτίο τύπου.

Κυριακη 8 Δεκ στις 20:00 θα συμβει ενα live με τρεις μπαντες απο την Αθηνα που το μονο που κανουν σιγουρα ειναι ωραιος θορυβος οι Anal Veritas με τη προσφατη κυκλοφορια τους Project:Tv Junkies μαζι με τους Earth of Distrust και το δευτερο album τους Victimology και φυσικα οι Against All Odds που θα παρουσιασουν το debut album τους το οποιο θα κυκλοφορησει συντομα!
Τα πραγματα απλα η εισοδος ελευθερη και το live που θα αρχισει νωρις θα τελειωσει νωρις για αυτο και σας θελουμε εκει απο την αρχη να ακουσουμε ολοι μαζι ενα παντρεμα απο hardcore/punk μεχρι sludge post stoner!

Anal Veritas

Οι Anal Veritas μετράνε δέκα χρόνια από την ίδρυση τους και η μουσική τους έχει χαρακτηριστεί από τον τύπο ως post hardcore stoner με εμφανή τα στοιχεία από grunge. Στα χρόνια ύπαρξής τους έχουν πραγματοποιήσει πολλές ζωντανές εμφανίσεις στην Αθήνα και σε πολλές πόλεις της Ελλάδας καθώς και σε φεστιβάλ. Στους Anal Veritas δεν αρέσουν τόσο οι ταμπέλες, όσο να παίζουν αυτό που τους εκφράζει, ένα πάντρεμα δηλαδή από τις προσωπικές τους επιρροές. Δισκογραφικά έχουν συμμετοχή σε δύο συλλογές έχουν κυκλοφορήσει ένα δυνατό demο «χέρι με χέρι»και τον Ιουνιο του 2013 κυκλοφορησαν το πρωτο full length album με τιτλο Project:Tv junkies το οποιο προωθουν αυτο το καιρο

Anal Veritas είναι οι: Σωτηρης,Τασουκος(κιθαρες),space(bass),Παρης(τυμπανα)gzeus(φωνη)

https://www.facebook.com/pages/ANAL-VERITAS/209599409092168

Earth Of Distrust

Οι Earth Of Distrust δημιουργήθηκαν στην Αθήνα το 2004. Ξεκίνησαν σαν hardcore μπάντα αλλά σύντομα ενσωμάτωσαν στοιχεία και από άλλες σκηνές του ακραίου ήχου, όπως doom, sludge, punk και πιο παραδοσιακές metal φόρμες. Το 2007 κυκλοφόρησαν το πρώτο τους demo με τίτλο “I Am Sin” που πήρε πολύ καλές κριτικές από τον εγχώριο και διεθνή τύπο κάτι που συνέβη και με το ντεμπούτο άλμπουμ τους “Proselytize”, που κυκλοφόρησε το 2010. Αυτή τη στιγμή οι Earth Of Distrust, έχοντας έτοιμο τον διάδοχο του “Proselytize” με τίτλο “Victimology”, παρουσιαζουν το νέο album και κάνουν σχέδια για πολλά εκρηκτικά live, αφού οι συναυλίες είναι η αγαπημένη δραστηριότητα του συγκροτήματος.Ελάτε να το διαπιστώσετε ιδίοις ωσί και να ακούσετε τα νέα κομμάτια δυνατά σε party ατμόσφαιρα υποστηρίζοντας με την παρουσία σας.

http://www.facebook.com/pages/Earth-Of-Distrust/302882896507760

Against All Odds

Οι Against All Odds μετρούν ήδη 6 χρόνια ζωής παίζοντας old school hardcore στο στυλ των Agnostic Front, Warzone, Blood For Blood κλπ. Το 2009 παρουσίασαν το πρώτο τους demo-CD με τίτλο “Just For Tonight” και σύντομα θα έχουν έτοιμο τον πρώτο τους full length δίσκο, μέρος του οποίου παίζουν και ζωντανά. Τα υπόλοιπα επί σκηνής..

Bandcamp: http://againstalloddsgr.bandcamp.com/
Facebook: https://www.facebook.com/AgainstAllOddsHC

215