TRICKY: Νέο album

Ο πρωτοπόρος trip-hop καλλιτέχνης από τη Βρετανία κυκλοφορεί το νέο του album στις 28 Μαΐου.

Θα τιτλοφορείται “False Idols” και παρακάτω μπορείτε να ακούστε ένα πρώτο κομμάτι του δίσκου και να δείτε την tracklist.

01 Somebody’s Sins
02 Nothing Matters
03 Valentine
04 Bonnie & Clyde
05 Parenthesis
06 Nothing’s Changed
07 If Only I Knew
08 Is That Your Life
09 Tribal Drums
10 We Don’t Die
11 Chinese Interlude
12 Does It
13 I’m Ready
14 Hey Love
15 Passion of the Christ

Tricky- Nothing’s Changed