BLML (Blackmail) στο AN Club (23/02)

Ακολουθεί δελτίο τύπου.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Πρώτη ζωντανή εμφάνιση των BLML στην Αθήνα
23 Φεβρουαρίου 2013. AN Club
Ώρα έναρξης 21.30
Επιτέλους! Η παρέα του Γιώργου Καρανικόλα (The Last Drive) ανεβαίνει στη σκηνή του Αν Club, για να παρουσιάσει για πρώτη φορά τον καινούριο της δίσκο “the Gift”, μαζί με κομμάτια από τους παλιότερους δίσκους τους, καθώς και ορισμένες εκπλήξεις.
Οι BLML ξεκίνησαν το 1993 ως Blackmail. Μ’ αυτό το όνομα κυκλοφόρησαν τρεις δίσκους ορόσημο, το “Life after Death” (1993), το “Overexposed” (1995) και το “Seven” (2001), διατηρώντας ταυτόχρονα πολύ χαμηλό (σχεδόν μυστικό) προφίλ. Σ’ όλο αυτό το χρονικό διάστημα πραγματοποίησαν μόνο τρεις ζωντανές εμφανίσεις που έχουν καταγραφεί ανεξίτηλα στη μνήμη αυτών που τις έζησαν. Τον Δεκέμβρη του 2011 επέστρεψαν στη δισκογραφία ως BLML χαρίζοντας μας το εκπληκτικό “the Gift”. Post apocalyptic ψυχεδέλεια, με άγριες κιθαριστικές μελωδίες και εκρηκτικά instrumental dark themes, συνοδευμένα από βιόλες, πιάνο, hammond, σκοτεινές μπασογραμμές και παγανιστικά beat. Η χαμηλή σκηνή και η ατμόσφαιρα του Αν φαντάζει ως το ιδανικό σκηνικό για να αποτυπωθεί ο αλλόκοτος κόσμος στον οποίο αναπνέουν τα τραγούδια τους.
Οι σπάνιες και προσεκτικά επιλεγμένες εμφανίσεις και η διαστημική διάσταση των live τους εγγυώνται στιγμές άγριας χαράς σε μία δίωρη συναυλία μεγάλης έντασης, ένα supersonic ταξίδι, κράμα του «νέου ήχου» και ενός εναλλακτικού πολιτισμού. Αυτή θα είναι η πρώτη τους ζωντανή εμφάνιση στην Αθήνα και μία από τις ελάχιστες συναυλίες που έχει στο πρόγραμμα της η μπάντα.
Special guests σ’ αυτή τη βραδιά θα είναι οι noise-punk Rita Mosssκαι οι υπερηχητικές Nasty Beach.

BLML OFFICIAL
BLML FACEBOOK
BLML SOUNDCLOUD
BLML YOUTUBE  

139