REDRUM live στην Θεσσαλονίκη (final line up)

H C.S.Management & Promotions Παρουσιάζει:

Με την κυκλοφορία του καινούριου τους άλμπουμ και για το ξεκίνημα του Ευρωπαικού τους Τour οι Redrum θα πραγματοποιήσουν για αλλη μια χρονιά στη χώρα μας και συγκεκριμένα στην Θεσσαλονίκη, ένα και μοναδικό live show παρουσιάζοντας τον καινούριο τους δίσκο “Victims Of Our Circumstances” το Σάββατο 2 Μαρτίου 2013 στο Eightball Club καθώς και τραγούδια απο το ντεμπούτο τους άλμπουμ -No Turning Back- “Heart to Heart”, “Judgement Day”, “Rise Up” και άλλες γνωστές συνθέσεις του τραγουδιστή της μπάντας Michael Bormann.


 
Στην συνέχεια, οι πολύ καλοί φίλοι των Redrum, Bangkok Babes ερχόμενοι απο τη μακρινή Νορβηγία έχοντας ανοίξει μεγάλες και αρκετές μπάντες της Hard Rock μουσικής σκηνής όπως (Enuff Z Nuff, Faster Pussycat, Bullet Boys και Great White) θα επισκεφτούν για πρώτη φορά τη χώρα μας (σημ. Ο ιδρυτής της μπάντας “Lars Forseth” καθώς και ο ντράμερ “Per-Helge PEPPA Bruvold” απο το line up της μπάντας συμμετέχουν και στο project “RAIN”) παρουσιάζοντας  τραγούδια απο την πρώτη τους κυκλοφορία “Locket n’ Chain” και καινούριο υλικό απο το νέο τους δίσκο.


 
Ακολουθούν οι Soundtruck απο την Αθήνα, η μπάντα θα επισκεφτεί για πρώτη φορά τη Θεσσαλονίκη μετά απο μια μεγάλη σείρα επιτυχημένων ζωντανών εμφανίσεων, να παρουσιάσει το πρώτο της άλμπουμ του οποίου η επίσημη κυκλοφορία έγινε στις 18 Ιουνίου 2012, την ίδια μέρα που οι Soundtruck άνοιξαν τη συναυλία των θρυλικών Lynyrd Skynyrd  στην Αθήνα μπροστά σε περίπου 10.000 θεατές.


 
Τέλος, Special Guest μπάντα οι DeSign ερχόμενοι απο την Αθήνα, θα προθερμάνουν τον κόσμο με τα μελωδικά Ποπ-Ροκ τραγούδια απο τον ανερχόμενο δίσκο τους.

Ημερομηνια διεξαγωγης:  2 Μαρτίου 2013
Τοπος διεξαγωγης:  Eightball Club
Οι πόρτες ανοίγουν:  7.00 μ.μ.
Τιμή εισόδου:  10ευρώ
Live Event on Fb:  https://www.facebook.com/events/396829977068000/
 
Bands Fb Contact:
Redrum:  https://www.facebook.com/RedrumOfficialGR
Bangkok Babes:  https://www.facebook.com/BangkokBabes
Soundtruck: https://www.facebook.com/SoundtrucKgr
DeSign: https://www.facebook.com/DesignBandAor

*Pre-Show Party (Meet & Greed) θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 1 Μαρτίου στο Eightball Club (Πάνω όροφο) με videoclip show!
D.j. Nikk Reptile και guest d.j’s Mr. Sweet & Andy Rock
Είσοδος: 5e με μπύρα

Pre-show Party Event on Fb: https://www.facebook.com/events/475504385820013/?ref=22

C.S.Management & Promotions: https://www.facebook.com/CSManagementPromotions

128