ULTRAMANTIS BLACK: “Ultramantis Black”

Ο Ultramantis Black είναι ένας επαγγελματίας Αμερικανός παλαιστής.

Οι Ultramantis Black από την άλλη είναι μία noisecore μπάντα στην οποία πρωταγωνιστεί ο εν λόγω πυγμάχος. Όχι δεν παίζει ξύλο στα live όπως μερικοί από εσάς θα βιαστείτε να σκεφτείτε. Έχει αναλάβει τον ρόλο του τραγουδιστή στην μπάντα που φέρει το ψευδώνυμο του και η οποία κυκλοφορεί το πρώτο της δίσκο με τίτλο “Ultramantis Black”.

Καλά τα ιστορικά/ ενημερωτικά αλλά τι γίνεται από θέμα μουσικής σε αυτή την κυκλοφορία που δεν ξεπερνάει τα 15 λεπτά; Φανταστείτε λοιπόν μία μίξη από Discharge και Retox με μία δόση Agoraphobic Nosebleed και δημιουργήστε μία πρώτη εικόνα για το “Ultramantis Black”. Σίγουρα υπάρχει ενέργεια, τσίτες και καλοπαιγμένο υλικό. Επίσης υπάρχει αρκετή δόση τρέλας και παράνοιας και οι ισορροπίες είναι πολύ λεπτές όσον αφορά την συνοχή του δίσκου. Το εναρκτήριο “Biomonster DNA” σε βάζει κατευθείαν στο κλίμα. Κοφτά riff, “θορυβώδες” drumming και απεγνωσμένα/ ξεσκισμένα φωνητικά συνθέτουν μία εισαγωγή στον δίσκο που σίγουρα σου προκαλεί ενδιαφέρον.

Η συνέχεια εξίσου εντυπωσιακή. Οι ταχύτητες ανεβαίνουν, ενώ η τρέλα και η πολυπλοκότητα παραμένει σε υψηλά επίπεδα. Θετικό κρίνεται το γεγονός ότι δεν μπορεί να προβλέψεις πιο θα είναι το επόμενο riff, ο επόμενος ρυθμός σε κάθε κομμάτι. Καταφέρνουν οι Ultramantis Black να σε εκπλήσσουν σε κάθε δευτερόλεπτο και το κυριότερο είναι πως τις περισσότερες φορές εκπλήσσεσαι θετικά. Συνιστάται άφοβα για να ξεφύγει λίγο το μυαλουδάκι σας από την συμβατικότητα και τη γαλήνη.

511

Avatar photo
About Νίκος Τόλης 183 Articles
Η ζωή του όλη συναυλίες μουσικές και πάλι πίσω. Από μικρός στα σανίδια, στα backstages και στα dj booths, μετράει πολλές σελίδες μουσικού ρεπορτάζ σε sites, zines, έντυπα και δηλώνει περήφανος συντάκτης στο Rockway από το 2011. Ύστερα από χρόνια περιπλανήσεων στην υφήλιο, διαμένει πλέον στη γενέτειρα του, συνεχίζοντας με αμείωτο ρυθμό το ταξίδι του, πάντα φυσικά μετά μουσικής.