WILSON: “Tasty Nasty”

Οι Wilson ιδρύθηκαν στο Detroit το 2010 και τρία χρόνια αργότερα ντεμπούταραν με το “Full Blast Fuckery” (2013) και τρία χρόνια μετά επέστρεψαν με το “Right To Rise”.

To στυλ τους φαινόταν να είναι επηρεασμένο από μπάντες όπως οι Black Stone Cherry και το ευρύτερο αμερικάνικο neo-rock, αλλά κάτι συνέβη και θέλησαν να κλέψουν λίγη δόξα από τους Limp Bizkit και τον Snoop Dogg. Ή μάλλον αυτός ήταν ο σκοπός τους!

Το αποτέλεσμα όμως ήταν άλλο. Κατάφεραν να γίνουν ένα κακέκτυπο των Sugar Ray και να ανταγωνίζονται στον φλώρικο ήχο (με την κακή έννοια) με τους σιχαμερούς Good Charlotte. Όσο καλή και να είναι παραγωγή, όσο και να προσπαθούν να μοιάσουν σε κάτι στιγμές στους Smash Mouth (“Summertime Treat”), αυτό το χαλαρά γλιτσερό συναίσθημα που βγάζουν συνδυάζει όσα αντιπαθώ στην μουσική. 

Δυστυχώς τους έμαθα τώρα (νωρίτερα ήταν καλύτεροι), αλλά ευτυχώς δεν έχω λόγο να απογοητευτώ. Ούτε οι Αυστραλοί τουρίστες στην Ίο δεν θα το συμπαθήσουν αυτό το πράγμα!

Ο κύβος ερρίφθη!

Highlights: χαχαχαχαχαχα

404

Avatar photo
About Δημήτρης Μαρσέλος 2095 Articles
Δέσμιος της μουσικής, είλωτας των συναυλιών, εθισμένος στα σκληρά...riffs, διπολικός μεταξύ metal και hardcore punk, έχει κάνει χρόνια τώρα πολιτιστικό crossover και δεν αρνείται κανένα ιδίωμα της rock που του τη σηκώνει...την τρίχα.