SACRAL RAGE: “Illusions in Infinite Void”

Κάνοντας μπαμ με το promo του 2012 αλλά και με το EP “Deadly Bits of Iron Fragments”, οι κύριοι Sactral Rage έρχονται να μας πάρουν τα μυαλά, στην κυριολεξία, με το καινούργιο και πρώτο τους full lenght album “Illusions in Infinite Void” το οποίο περιμέναμε πως και πως.

Έχοντας εκτοξευθεί μέσα σε 2 μόλις χρόνια με τις δουλείες που μας έχουν παρουσιάσει αλλά και με τα δυναμικά show που κάνουν, έχουν κερδίσει και την συμμετοχή τους στο φετινό Keep it True που γίνεται στην Γερμανία.

Χωρίς περιττές φλυαρίες όμως, ξεκινάνε το 2015 με τον πρώτο τους ολοκληρωμένο δίσκο επιβεβαιώνοντας μας τον λόγο για τον οποίο έχουν φτάσει σε τέτοιο επίπεδο μέσα σε τόσο λίγο χρονικό διάστημα.

Δαιμονισμένο Heavy/ Speed Metal υψηλής τεχνικής με πάρα πολλά progressive στοιχεία καλυπτόμενο από riff-άρες που σου καρφώνονται στο μυαλό, σόλο που ξεπερνάνε τα όρια της λογικής, μελωδίες με τα όλα τους που πατάνε σε όλες τις κλίμακες του πενταγράμμου με low, mid και high tempo καταστάσεις και φωνητικά που πιάνουν Θεό με την υψηλή κατάρτιση του Δημήτρη Καρτάλογλου και σε στέλνουν εύκολα στο ψυχιατρείο.

Άρτια ολοκληρωμένες συνθέσεις, συνδεδεμένες κατευθείαν με το ένδοξο  παρελθόν του Heavy Metal δημιουργώντας ένα δίσκο που αναμφίβολα θα παίξει δίσκος της χρονιάς και θα είναι τραγικό λάθος για όποιον δεν τον αγοράσει.

435

Avatar photo
About Αντώνης Ξενάκης 240 Articles
Σαββατογεννημένος της 13ης Ιουλίου του 1985 στην Αθήνα, με πρώτο συναυλιακό βίωμα περίπου το 1992 στην Σφεντόνα με Βασίλη Παπακωνσταντίνου, Λία Βίσση και Γιάννη Μηλιώκα, έπεσε στον σκληρό ήχο σε ηλικία 11 ετών αγοράζοντας το "The Number Of The Beast" των Iron Maiden. Έκτοτε ψάχτηκε αρκετά στον σκληρό ήχο, ταυτίστηκε μαζί του και τα τελευταία χρόνια τον υπηρετεί ενεργά ως συντάκτης του Rockway.gr, παρουσιαστής του Singloud Tv και ραδιοφωνικός παραγωγός του Octava Radio.