URIAH HEEP: Aρχίζουν τις ηχογραφήσεις του νέου τους άλμπουμ.

Οι Uriah Heep ετοιμάζονται να αρχίσουν την ηχογράφηση του νέου στούντιο άλμπουμ τους, του εικοστού πέμπτου στην καριέρα τους, το οποίο θα έχει τον κάτι παραπάνω από ταιριαστό τίτλο “Living The Dream”.

“Είμαστε μαζί για 47 χρόνια και είδαμε πολλές μπάντες να έρχονται και να φεύγουν, κι αφού ακόμα “ζούμε το όνειρο”, ήταν ο τέλειος τίτλος για το νέο άλμπουμ”, λέει ο κιθαρίστας και ιδρυτικό μέλος, MickBox. O Jay Ruston κλήθηκε να κάνει την παραγωγή στο άλμπουμ. Ο Mick συνεχίζει: “διαλέξαμε τον Jay γιατί πραγματικά θαυμάζουμε τη δουλειά του με τους The Winery Dogs, StoneSour, Black Star Riders, Paul Gilbert και Europe. O Jay έχει κάνει παραγωγή ή μίξη ή και τα δύο σε αυτούς τους μουσικούς και θα φέρει μια φρέσκια προσέγγιση στους Heep, την οποία περιμένουμε ιδιαίτερα”.

Το πλάνο είναι να κυκλοφορήσει από την Frontiers το φθινόπωρο του 2018. Το γκρουπ είναι ενθουσιασμένο με το υλικό που έχει γραφτεί γι’ αυτό και ανυπομονεί να το μοιραστεί με τους οπαδούς του σε όλο τον κόσμο. Στο μεταξύ το γκρουπ έχει ανακοινώσει τέσσερις ημερομηνίες ζωντανών εμφανίσεων στον Καναδά, με περισσότερες να προστίθενται σύντομα. Μέσα στο 2018 θα υπάρξει ένα γεμάτο πρόγραμμα συναυλιών, όπως το συνηθίζουν άλλωστε.

178