GENE THE WEREWOLF: “Rock N’ Roll Animal”

Το “Rock N Roll animal” είναι το ντεμπούτο άλμπουμ των Gene The Werewolf.

Η μπάντα κατάγεται από το Pittsburghin και δημιουργήθηκε το 2006 από τον κιθαρίστα και τραγουδιστή Jon Belan. Τα υπόλοιπα μέλη που απαρτίζουν τους Gene The Werewolf είναι οι Drew Donegan, Aaron Mediate, Nick Revak και ο Tim Schulz.

Η μουσική τους είναι απλή με πιασάρικα, κοφτά riff, ωραίες ενορχηστρώσεις και καλές ενορχηστρώσεις. Θυμίζει πολύ AC/DC, Motley Crue και σε πολλά σημεία Def Leppard σε ότι αφορά τα background φωνητικά και τα ρεφραίν. Βέβαια όλα αυτά συνδυασμένα με μια αρκετά καλή παραγωγή και ένα καλό συμβόλαιο με την Frontiers ανοίγουν τον δρόμο για μια ελπιδοφόρα καριέρα.

Μην περιμένετε κάτι το συγκλονιστικό ή πρωτότυπο εδώ. Το σίγουρο είναι όμως πως οι τύποι ξέρουν να ξεσηκώνουν με την μουσική τους και μας προσφέρουν απλόχερα ένα πολύ διασκεδαστικό άλμπουμ με ωραία μουσική ικανή να μας κάνει να ξεφύγουμε από την καθημερινότητα μας. Το τραγούδι που ανοίγει την αυλαία είναι το “Wicked Love” και είναι πραγματικά ένα δυνατό δείγμα σφιχτοδεμένου hard rock με παθιασμένα φωνητικά, έξυπνα κιθαριστικά μέρη και έναν τσαμπουκά που σε κολλάει στον τοίχο! Το “Superhero” είναι up-tempo με έναν πιασάρικο ρυθμό που σε ανεβάζει και μια 80’s διάθεση που βρωμάει από χιλιόμετρα μακριά! Άλλες δυνατές στιγμές του άλμπουμ είναι τα “Heart Of Steel”, “Firecracker”, “Give It Up” και “I Only Wanna Rock N Roll”.

Το “Rock N Roll animal” σίγουρα δεν μαγεύει, δεν συναρπάζει, δεν πρωτοτυπεί! Σίγουρα όμως εντυπωσιάζει με τα καλοδουλεμένα του τραγούδια και την θετική του διάθεση! Οι τύποι βάζουν καρδιά και ψυχή σε κάθε τραγούδι και μας προσφέρουν μία κυκλοφορία που συνοδεύεται άψογα με μια παγωμένη μπύρα και καλή παρέα!

487