OZZY OSBOURNE: Ανακοινώνει αποχαιρετιστήρια περιοδεία

Ο θρυλικός Ozzy Osbourne θα επισφραγίσει μια παρουσία μεγαλύτερη από πέντε δεκαετίες σε διάρκεια ως τραγουδιστής των Black Sabbath και σόλο καλλιτέχνης, με μια αποχαιρετιστήρια παγκόσμια περιοδεία που θα αρχίσει μέσα στο 2018 και θα φτάσει ως το 2020.

Αυτό θα είναι και το τέλος των μεγάλων περιοδειών για τον περίφημο madman που θα εμφανίζεται μετά μόνο σε εξαιρετικές περιστάσεις (τα έχουμε ξανακούσει αυτά κάπου;). Ο Ozzy θα συνοδεύεται σε αυτή από τους Zakk Wylde (guitar), Rob “Blasko” Nicholson (bass), Tommy Clufetos (drums), και Adam Wakeman (keyboards).

Η έναρξη της περιοδείας θα γίνει τον Μάιο του 2018, με εμφανίσεις στο Μεξικό, τη Χιλή, την Αργεντινή και τη Βραζιλία. Θα ακολουθήσουν δύο ημερομηνίες νωρίς τον Ιούνιο στη Ρωσία, πριν αρχίσει μια εκτεταμένη ευρωπαϊκή περιοδεία με συμμετοχή στα περισσότερα καλοκαιρινά φεστιβάλ.

Μένει μόνο να δούμε αν αυτή τη φορά το εννοεί πραγματικά. Στο παρελθόν, συγκεκριμένα το 1992, ανακοίνωσε πάλι πως αποσύρεται από τις μεγάλες περιοδείες, ονομάζοντας τότε το κύκνειο άμα του στους δρόμους “No More Tours” (βασισμένο στο δίσκο που είχε κυκλοφορήσει τότε, “No More Tears”), για να επιστρέψει τελικά στη δράση τρία χρόνια αργότερα…

240