ARCH ENEMY: Πληροφορίες για το νέο τους δίσκο!

Οι Σουηδοί ARCH ENEMY μετά την χαρμόσυνη ανακοίνωση ότι θα βρεθούν στην Αθήνα τον Σεπτέμβριο στα πλαίσια της προώθησης του “Will To Power” (Δελτίο Τύπου) έδωσαν πληροφορίες για το επερχόμενο αυτό album, που θα κυκλοφορήσει στις 8 Σεπτεμβρίου από την Century Media Records.

Το συγκρότημα αποκάλυψε το artwork, το οποίο σχεδιάστηκε από τον Alex Reisfar.

Ο κιθαρίστας Michael Amott σχολίασε για το cover του album: “Ήταν χαρά μας που συνεργαστήκαμε με τον Alex Reisfar για το εξώφυλλο του “Will To Power”, κατανόησε αμέσως την έννοια και το concept που ψάχναμε με αυτό το δίσκο. Μιλήσαμε για το “διχαλωτο σπαθί” που είναι η ανθρώπινη φιλοδοξία, πως δηλαδή μπορεί να λειτουργεί ως κάτι εξαιρετικά δημιουργικό και όμορφο, αλλά επίσης πως γίνεται να μετατραπεί σε κάτι σκοτεινό και ισχυρό. Ο Alex προχώρησε ζωγραφίζοντας μια δυνατή εικόνα που προκαλεί πολλά συναισθήματα. Το ανθρώπινο κρανίο ως κεντρικό σημείο εστίασης, η σάρκα πέφτει σε κυκλικό μοτίβο. Το φίδι που υφαίνει μέσα και έξω από τα στόματα και τους λαιμούς των κεφαλών ενός λύκου και μιας κατσίκας. Όλα αντιπροσωπεύουν την αυτοδιάθεση και μια αρπακτική, σχεδόν παρασιτική θέληση για εξουσία.”

Ενόσω οι λεπτομέρειες κι οι πληροφορίες για την προπαραγγελία του “Will to Power” θα είναι διαθέσιμες τις ερχόμενες εβδομάδες, οι fan μπορούν να λάβουν μέρος σε μια ειδική καμπάνια που τους επιτρέπει να εγγραφούν και να έχουν το όνομα τους πάνω στο deluxe box set του δίσκου. Για περισσότερες λεπτομέρειες και για να συμπεριλάβετε το όνομά σας, επισκεφθείτε τη διεύθυνση πατώντας εδώ.

Ακολουθεί το εξώφυλλο του album…

196