INCANTATION: “Tribute To The Goat”

Εντάξει, όταν κάποιος έχει πατήσει το link για να διαβάσει για Incantation, το πιο πιθανό είναι να ξέρει ήδη τι μπορεί να περιμένει.

Οι Αμερικάνοι είναι μια κλασσικότατη brutal death metal μπάντα που από το 1990 και μετά δεν έχουν κάνει καμία παύση, ταλαιπωρώντας τα αυτιά μας ανά 1-2 χρόνια το πολύ με το βλάσφημο death metal τους.

To “Tribute to The Goat” δεν είναι καινούργια κυκλοφορία αλλά η έκδοση του κλασσικού κι απόλυτα συλλεκτικού δίσκου του 1997, πρώτη φορά σε έκδοση βινυλίου (μέσω της Seasons Of Mist). Ένα album που στην πραγματικότητα είναι μια συλλογή από κλασσικά κομμάτια της μπάντας παιγμένα live στο studio μέσα σε μια ημέρα, οπότε κατά κάποιο τρόπο θα μπορούσαμε να μιλήσουμε για μια άτυπη, πρώιμη συλλογή.

Σαν “τυράκι” σε αυτήν την περίπτωση παίρνουμε μια διασκευή στο “Abomination” των Necrophagia καθώς και τα 4 κομμάτια του demo #1 που κυκλοφόρησαν το 1990. Ο ήχος είναι καλός, παρά τα δεδομένα της ηχογράφησης.

Από εκεί και πέρα αποτελεί μια δουλειά που απευθύνεται καθαρά σε συλλέκτες βινυλίου κι οπαδούς του group, καθότι οι studio εκτελέσεις των συνθέσεων που περιλαμβάνονται στα προηγούμενα album τους θεωρώ πως είναι σαφώς ανώτερες. Κάντε ένα check στη τσέπη σας κι αν σας παίρνει ορμήστε.

560