IMMENSITY: Live album presentation

Δελτίο Τύπου

ImmensityOcean of GriefAetherian
Immensity New Album “The Isolation Splendour” Release Live.
An Club, Σολωμού 13, Αθήνα,Εξάρχεια
Κυριακή 10 Απριλίου 2016

Πόρτες: 19:30
Έναρξη: 20:00
Είσοδος: 6€

facebook event

Με αφορμή την πρώτη ολοκληρωμένη κυκλοφορία των Immensity, οι Aetherian και οι Ocean Of Grief έρχονται να στηρίξουν στην παρουσίαση του Album “The Isolation Splendour”.

Σύμπλεγμα Ατμοσφαιρικού Melodic Doom Death Metal και Μελωδικό Death Metal από τρία συγκροτήματα.
Ατμοσφαιρικές και σκοτεινές μελωδίες θα είναι το κύριο θέμα, σίγουρα το δέσιμο των τριών θα είναι ένα παράδειγμα για κάτι νέο και φρέσκο…

*******************
Οι Doomsters Immensity ήρθαν σε συμφωνία με την Hypnotic Dirge Records (η οποία είναι ο επίσημος διανομέας της ρωσικής Solitude Productions στη Β. Αμερική) για την κυκλοφορία του Debut album τους “The Isolation Splendour” σε φυσική και ψηφιακή μορφή (CD & Digital format) μέσω Bandcamp. Η Επίσημη κυκλοφορία ανακοινώθηκε για 21 Μαρτίου 2016.
Οι Immensity κυκλοφόρησαν το πρώτο τους demo “The Lonely Aquarelle” το 2012 και από τότε δούλευαν πάνω στο υλικό του full length τους.

Το “The Isolation Splendour” περιέχει πέντε νέα τραγούδια και συμπεριλαμβάνει τα τραγούδια του demo, αγγίζοντας τη συνολική διάρκεια των 68 λεπτών, σε ένα δίσκο ατμοσφαιρικού όσο και μελωδικού Doom / Death, στα μονοπάτια των πρώιμων My Dying Bride, Paradise Lost, The Gathering κτλ.

Facebook: https://www.facebook.com/Immensity-250810974965150/
Bandcamp: http://hypnoticdirgerecords.bandcamp.com/album/the-isolation-splendour
Order CD: http://www.hypnoticdirgerecords.com/hypnotic-dirge-webstore.php#!/Immensity-The-Isolation-Spendour/p/62116554/category=6794198
Order digital:: https://hypnoticdirgerecords.bandcamp.com/album/the-isolation-splendour-2

*******************
– Οι Ocean of Grief δημιουργήθηκαν το 2014 και κινούνται στο χώρο του μελωδικού Doom Death Metal, με κύριες επιρροές Slumber / Saturnus.
H εξαμελής μπάντα από την Αθήνα θα παρουσιάσει για πρώτη φορά κομμάτια από το πρώτο τους επίσημο EP “Fortress of My Dark Self” που μόλις κυκλοφόρησε από την Ρωσική GS Productions.

Facebook: https://www.facebook.com/oceanofgriefgr
Bandcamp: https://gsproduction.bandcamp.com/album/fortress-of-my-dark-self
Order: https://gsproduction.bandcamp.com/album/fortress-of-my-dark-self

*******************
– Οι Aetherian είναι μια Melodic Death Metal μπάντα από Αθήνα, δημιουργήθηκαν το φθινόπωρο του 2013 σαν διμελές project.
Μετά από 2 singles “Drops Of Light (2014)” & “Scar of Despair (2014)”, κυκλοφόρησαν το 2015 το ντεμπούτο EP τους “Τales of our Times”, συμπεριλαμβάνοντας 5 ολοκαίνουρια τραγούδια αγνού Melodic Death Metal στα χνάρια των Dark Tranquility, Omnium Gatherum, Insomnium.
Πλέον με τη προσθήκη νέων μελών και έχοντας πλήρες line-up οι Aetherian δουλεύουν πάνω σε νέο υλικό και ανυπομονούν να μοιραστούν την μουσική τους επί σκηνής.

Facebook: https://www.facebook.com/Aetherianband
Bandcamp: https://aetherianband.bandcamp.com/
Order: https://aetherianband.bandcamp.com/

93