ANASTASIO FARINI / LUNAR MGC Live : 27 Νοεμβρίου @ Blue Barrel (Θεσσαλονίκη)

Συνεχίζονται οι εμφανίσεις του κιθαρίστα Anastasio Farini (του οποίου review του debut album του “Lil’ Angel” μπορείτε να διαβάσετε εδώ) με το project του “Back 2 The 80’z” στο Blue Barrel μετά από την επιτυχία που είχε το live του Οκτωβρίου.

Οι “Back 2 The 80’z” είναι ένα cover project που δημιουργήθηκε πριν περίπου ενάμιση χρόνο από τον κιθαρίστα .Το playlist αποτελείται από πολύ γνωστά hits της χρυσής εποχής κυρίως των 80’s και όχι μόνο. Σε συνεργασία με διάφορους τραγουδιστές (Johnny V, Angelika Vor, George Gakis μεταξύ άλλων), οι “Back 2 The 80’z” έχουν δώσει πάνω από 150 shows στην Ελλάδα. Εμφανίζονται κυρίως ως ντουέτο παίζοντας με προηχογραφημένα drums, μπάσο, keyboards και live ηλεκτρικές και ακουστικές κιθάρες.

Την Παρασκευή 27 Νοεμβρίου ο Anastasio Farini παρέα με τον Johnny V αλλά και την Tatiana Economou στα φωνητικά θα δώσουν ένα live show που θα κινείται στο χώρο των Classic Rock, Blues και Hard Rock, περιλαμβάνοντας μουσική από κλασσικές μπάντες όπως Whitesnake, Van Halen, Bon Jovi, Europe, Def Leppard κλπ. 

Το line up συμπληρώνουν οι Nestor C (drums), Κώστας Δομενικιώτης (μπάσο) και Βαγγέλης “Valis” Παπαγεωργίου (keyboards).

Το live ανοίγουν οι Lunar Mgc με ένα ακουστικό show. Οι Lunar Mgc είναι ένα heavy rock συγκρότημα από την Θεσσαλονίκη πού αποτελείται από τούς Απόστολο Μιχαλόπουλο (κιθάρα), Γιώργο Κυριακίδη (μπάσο) και Δημήτρη Κουνατιάδη (drums). Ο ήχος τους έχει stoner, ψυχεδελικά και southern στοιχεία. Μέχρι στιγμής εχουν κυκλοφορήσει 2 EP (“Lunar Mgc”, “Truth”). Οι Lunar Mgc εκείνο το βράδυ θα παίξουν ένα ακουστικό show με πολύ γνωστά κομμάτια το οποίο και ετοίμασαν αποκλειστικά γι’αυτή τη βραδιά.

180