ANATOMY OF HABIT: “Ciphers + Axioms”

Πάρε τους Joy Division και τους Swans και βάλε τους να κάνουν παρέα με τους Neurosis. Μόνο έτσι μπορώ να περιγράψω τους Anatomy of Habit.

Post metal/ noise rock αναφέρει το δελτίο τύπου και το “Ciphers + Axioms” αποτελεί την πρώτη δουλειά της μπάντας, με μπροστάρη τον Mark Solotoroff, γνωστό στις noise τάξεις.

Δύο συνθέσεις, 20 λεπτά η κάθε μια και να σου πω την αλήθεια φίλε αναγνώστη, κουράστηκα, βαρέθηκα και ένιωσα λες και παρακολουθώ άθελά μου πειραματικό θέατρο.

Ενώ οι ιδέες που συναντάς και στα δύο κομμάτια παρουσιάζουν ενδιαφέρον, η ενίοτε κυκλοθυμική προσέγγιση του σχήματος, ξενίζει και εν τέλει αφήνει πικρία στο στόμα.

Παρόλα αυτά, το “Then Widow” είναι αρκετά καλύτερο του “Radiate and Recede”, αλλά όπως και να έχει, και οι δύο συνθέσεις απευθύνονται σε ιδιαίτερο κοινό.

Σίγουρα θα δώσω και δεύτερη ευκαιρία στο μέλλον…

499

Avatar photo
About Στέφανος Στεφανόπουλος 1396 Articles
Γεννήθηκε την ίδια ακριβώς ημέρα με τα CD και μάλλον για αυτό ασχολείται τόσο πολύ με τη μουσική. Όταν δεν γράφει για αυτή, αγοράζει CD, και όταν δεν αγοράζει, θα τον βρείτε είτε να παριστάνει τον dj σε διάφορα μαγαζιά της Αθήνας, είτε να προσπαθεί να κατεβάσει κάποια ιδέα για διαφήμιση. Στο Rockway.gr εντάχθηκε το 2010 και κάπως, κάπου, κάποτε, βρέθηκε να κρατάει και τα κλειδιά του. Δεν συμπαθεί τους ψευτοκουλτουριάρηδες, τους ξερόλες και τη μουστάρδα. Δηλώνει εγωιστής, κυνικός και fan του Philip Dick.