SLANT: “1집”

Είδος: Hardcore punk
Εταιρία: Iron Lung Records
Ημερομηνία κυκλοφορίας: 26 Φεβρουαρίου 2021

Βάλτε την K-Pop στον π@το σας! Εδώ έχουμε K-HC punk που κάνει δωρεάν κατεδαφίσεις σε κάθε γειτονιά.
Μετά από ένα ΕΡ και ένα demo, οι Σεουλιώτες Slant κυκλοφορούν το ντεμπούτο τους “1집”και «μας δίνουν τα άντερα στο πιάτο».
H μουσική των Slant ακούγεται σαν να μετακόμισε η hardcore σκηνή του DC στην Κορέα και να έδωσε έμπνευση σε αυτά εδώ τα νιάνιαρα. Η δεσποινίδα στα φωνητικά δεν υπολογίζει καθόλου τις φωνητικές της χορδές και ουρλιάζει με γρέζι δίχως αύριο, ενώ οι υπόλοιποι μοιάζουν να κάνουν βόλτες μεταξύ Bad Brains, Minor Threat και Youth of Today.

Λαιβάτο feeling σε όλη τη διάρκεια του “1집”, που περήφανα περιγράφει και το εξώφυλλο. Η παραγωγή είναι γεμάτη και ισορροπημένη χωρίς να προσπαθεί να γίνει φοβερά ρετρό ή απόλυτα σύγχρονη.
Παραδοσιακό hardcore punk για όλους τους λάτρεις της punk μουσικής που θέλουν να τρέχουν πάνω κάτω και να stagediv-άρουν ανελέητα.
Αν είναι έτσι το ντεμπούτο, τί να περιμένουμε για τη συνέχεια; Βάλτε τους στη δεύτερη σεζόν του Squid Game να μη μείνει τίποτα όρθιο.

Bandcamp: https://slant.bandcamp.com/
Spotify: https://open.spotify.com/album/47SWLvDEgEqkwW2y84DrmR

1173

Avatar photo
About Δημήτρης Μαρσέλος 2114 Articles
Δέσμιος της μουσικής, είλωτας των συναυλιών, εθισμένος στα σκληρά...riffs, διπολικός μεταξύ metal και hardcore punk, έχει κάνει χρόνια τώρα πολιτιστικό crossover και δεν αρνείται κανένα ιδίωμα της rock που του τη σηκώνει...την τρίχα.