W.E.T.: Artwork, tracklist και video από το νέο album


Οι rockers W.E.T έχουν έτοιμο το νέο, 4ο album τους.

Ο τίτλος του είναι “Retransmission” και θα κυκλοφορήσε στις 22 Ιανουαρίου από την Frontiers Records.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε παρακάτω τα νέα video της μπάντας για τα τραγούδια “One Final Kiss” και “Big Boys Don’t Cry ”.

H tracklist του “Retransmission”:
Big Boys Don’t Cry
The Moment Of Truth
The Call Of The Wild
Got To Be About Love
Beautiful Game
How Far To Babylon
Coming Home
What Are You Waiting For
You Better Believe It
How Do I Know
One Final Kiss

Οι W.E.T είναι οι:
Jeff Scott Soto: φωνητικά
Erik Martensson: κιθάρα,
Robert Säll: πλήκτρα
Magnus Henriksson: κιθάρα
Andreas Passmark: μπάσο
Robban Bäck: τύμπανα

Facebook: https://www.facebook.com/wetofficialpage