SCORPIONS: Δείτε το official video του “Rock Believer”

Οι θρυλικοί Scorpions ετοιμάζονται να κυκλοφορήσουν το νέο, πολυαναμενόμενο album τους στις 25 Φεβρουαρίου από την Universal Music Group.

Ο διάδοχος του “Return to Forever” του 2015, έχει τίτλο “Rock Believer” και θα είναι το πρώτο τους full length με τον Mikkey Dee πίσω από τα τύμπανα.

Μέσα από το νέο αυτό album, το σχήμα παρουσιάζει το official video για το ομώνυμο κομμάτι του δίσκου:

Ακολουθεί το εξώφυλλο και η tracklist του “Rock Believer”, όπως και το κομμάτι “Peacemaker” που είχε προηγηθεί:

This image has an empty alt attribute; its file name is ScorpionsRockBeliever.jpg
  1. Gas In The Tank
  2. Roots In My Boots
  3. Knock ‘Em Dead
  4. Rock Believer
  5. Shining Of Your Soul
  6. Seventh Sun
  7. Hot And Cold
  8. When I Lay My Bones To Rest
  9. Peacemaker
  10. Call Of The Wild
  11. When You Know (Where You Come From)
  12. Shoot For Your Heart
  13. When Tomorrow Comes
  14. Unleash The Beast
  15. Crossing Borders