PALADINE: Artwork και tracklisting από το νέο album


Οι Αθηναίοι epic/heavy/power metallers Paladine, έχουν έτοιμο το διάδοχο του ντεμπούτου τους “Finding Solace” και αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αρχές του 2021.

Συγκεκριμένα, το album θα τιτλοφορείται “Entering The Abyss” και θα κυκλοφορήσει το Μάρτιο του 2021 από την No Remorse Records.

Η θεματολογία του δίσκου, έχει να κάνει με τη νουβέλα Dragonlance των Margaret Weis και Tracy Hickman.

Το artwork, είναι μία δημιουργία του Jim Ling. Παρακάτω μπορείτε να δείτε το artwork και το tracklisting του δίσκου.

Το tracklisting του “Entering The Abyss” είναι:
Raistlin’s Ambition
War Of The Lance (Bringer Of Fire)
Between Gods And Men
Mighty Heart
Entering The Abyss
Hourglass In The Sky
Darkness And Light
Brother Against Brother
Sacrifice Of A Hero
The Return
River Of Souls

Οι Paladine είναι οι:
Nikos Protonotarios – vocals
Sotiris Paraskevas – guitar
John Kats – guitar
Chris Stergianidis – bass guitar
Mpampis Tsolakis – drums


Official Page: