NAOMI THIEF: Μια indie ωδή στη μελωδία

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Οι Naomi Thief είναι ένα πειραματικό indie κουαρτέτο που αποτελείται από τον Nathan, τον Οδυσσέα,  τον Γιάννη και την Σόφι, που δημιουργήθηκε το καλοκαίρι 2023 στα Εξάρχεια της Αθήνας. Στόχος της ομάδας αυτής είναι να λειτουργούν ως ένας ενιαίος δημιουργός / songwriter, γι’αυτό και η σύνθεση των κομματιών, όπως και η παραγωγή /ηχογράφηση τους, γίνονται επιτόπου στο Electricity Sound Studio με τον Οδυσσέα και τον Nathan να ανταλλάσουν πολλαπλούς ρόλους μουσικών οργάνων και τον Γιάννη και τη Σόφι να επιμελούνται το rhythm section, όλοι υπό την καθοδήγηση του συνήθης υπόπτου, Δημήτρη Σταϊκόπουλου, ο οποίος αναλαμβάνει και την ηχογράφηση/μιξάρισμα των καρπών της μπάντας.

Το ύφος των Naomi Thief είναι επηρεασμένο απο καλλιτέχνες όπως οι The Smile, ενώ παράλληλα ρίχνει κλεφτές ματιές στο παρελθόν σε κλασικές μπάντες που τόλμησαν την πρωτοπορία και την μουσική εξέλιξη αντλώντας έμπνευση από πολλά είδη παγκόσμιας μουσικής, όπως οι Beatles.

Το πρώτο τους single, ονομάζεται “Painting Horses” και μπορείτε να το ακούσετε σε όλες τις streaming πλατφόρμες, ξεκινώντας από εδώΤην επιμέλεια εξωφύλλου πραγματοποίησε η φωτογράφος Άρτεμις Ανδρουλάκη.

To πρώτο τους δισκογραφικό εγχείρημα αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2024.

Naomi Thief are:
Nathan : Producer, Songwriter, Vocals
Odysseas Tziritas : Songwriter, Instrumental Direction, Vocals
Yiannis Papanikolaou : Drums/Percussion
Sophie Papakosma: Bass

Multilink | Bandcamp Instagram | Spotify

266