CHECK THESE OUT

NEWS

Check These Out

Οι Γερμανοί psychedelic rockers MOTOROWL έδωσαν στην δημοσιότητα ένα νέο live video για το κομμάτι “Norma Jean” και μπορείτε να το παρακολουθήσετε παρακάτω.

https://www.facebook.com/motorowl/

Οι Νορβηγοί metallers FIGHT THE FIGHT έδωσαν στη δημοσιότητα ένα νέο video για το καινούργιο τους κομμάτι “Pacemaker” το οποίο κυκλοφόρησε μέσω της Metal Blade Records και της Indie Recordings και μπορείτε να το παρακολουθήσετε παρακάτω.

https://www.facebook.com/Fightthefightband/?epa=SEARCH_BOX

Οι Σουηδοί μοντέρνοι μελωδικοί metallers CYHRA έδωσαν στη δημοσιότητα ένα νέο video για το κομμάτι “Dreams Gone Wrong” το οποίο ανήκει στο 2ο full length album τους “No Halos In Hell” που κυκλοφόρησε στις 15 Νοεμβρίου μέσω της Nuclear Blast.

https://www.facebook.com/CyHraofficial/

Οι Φινλανδοί hard rockers ONE DESIRE έδωσαν στη δημοσιότητα ένα νέο video για το κομμάτι “Shadowman” το οποίο ανήκει στο 2ο επερχόμενο album τους “Midnight Empire” που θα κυκλοφορήσει στις 22 Μαίου μέσω της Frontiers Music Srl.

https://www.facebook.com/OneDesireBand/

Οι Metalcorers από την Αυστρία SORTOUT έδωσαν στη δημοσιότητα ένα νέο lyric video για το καινούργιο τους κομμάτι “Monuments” το οποίο ανήκει στο καινούργιο τους album “Conquer From Within” που κυκλοφόρησε στις 21 Φεβρουαρίου μέσω της Dr. Music Records.

https://www.facebook.com/sortout/

166