ACID BABY JESUS: “Vegetable” EP

H ψυχεδέλεια ανθεί και στη χώρα μας και αρκετά σχήματα psych rock που λοξοκοιτούν στο παρελθόν των Velvet Underground και του Ινδικού ήχου έχουν εμφανιστεί.

Κάποια από αυτά έχουν καταφέρει να μαγνητίσουν ενδιαφέρον από εταιρίες του εξωτερικού, όπως οι Acid Baby Jesus που ανήκουν στο δυναμικό της ειδικευμένης στον ήχο Slovenly Recordings.

Εδώ, έρχονται να προσφέρουν μια όμορφη μουσική “σαλάτα”, της οποίας τα υλικά φαίνονται και στο απλό και γεμάτο χρώματα εξώφυλλο.

Βέβαια, επειδή η “σαλάτα” αυτή έχει μόνο 5:50 λεπτά/ θερμίδες, δεν σε χορταίνει, αλλά σε κάνει να περιμένεις το κυρίως πιάτο που προσωπικά ελπίζω να μην αργήσει!

Το πρώτο “Vegetable” είναι ένα πολύ πιασάρικο κομμάτι που θυμίζει κάτι σε λίγο πιο βουτηγμένο στη λήθη, ήχο Datsuns και το δεύτερο “Brain Damage” φωνάζει Velvet underground τόσο δυνατά που ξυπνάει την κουφή γιαγιά στο δεύτερο όροφο.

Δώσε κι άλλο!!!

504

Avatar photo
About Δημήτρης Μαρσέλος 2094 Articles
Δέσμιος της μουσικής, είλωτας των συναυλιών, εθισμένος στα σκληρά...riffs, διπολικός μεταξύ metal και hardcore punk, έχει κάνει χρόνια τώρα πολιτιστικό crossover και δεν αρνείται κανένα ιδίωμα της rock που του τη σηκώνει...την τρίχα.