ΤΗΕ TRAILBLAZER UNPLUGGED EXPERIMENT: Yellow Devil Sauce (27/03/14) Garden4

Αν σου αρέσει το πικάντικο φαγητό και έχασες την ευκαιρία να γευτείς τη μουσική σερβιρισμένη με Yellow Devil Sauce στο Garden4 την περασμένη Πέμπτη, ας πρόσεχες!

Αρκετοί όμως από εσάς τους καλοφαγάδες, γεμίσατε το μαγαζί για να διασκεδάσετε με τους ήχους του κατά συνθήκη, κουαρτέτου. Και εξηγούμαι. Εκτός από τους Alex στην κιθάρα και στα φωνητικά, Θοδωρή στο αριστερόστροφο μπάσο και Γιώργο στα τύμπανα, υπήρχε και μια δεύτερη κιθάρα στα χέρια του Γρηγόρη, γνωστού κουμασιού της πιάτσας.

Τα κομμάτια τους χωρίς να είναι εύκολο να περιοριστούν δυναμικά έκαναν τα ντουβάρια να σείονται και κάποιους να κρατούν τσίλιες για μπασκίνες.

Το Alternative metal/ grunge συναίσθημα που προκαλούσαν τα τραγούδια τους, εκ των οποίων και κάποια εντελώς καινούργια (“Greed”), επιστεγάστηκαν και από μία όμορφη διασκευή του “Sludge Factory”, κάνοντας μάλιστα τους Alice In Chains την πιο διασκευασμένη μπάντα της σειράς του TUE. Η Maynard χροιά της φωνής του και η πώρωση που έβγαζε ο Θοδωρής με το παίξιμο του στο μπάσο έφτιαχναν περίφημα, τη γεμάτη από κόσμο ατμόσφαιρα.

Τι και αν ο frontman ζεσταινόταν, τι και αν τα monitor δυσκολευόντουσαν με την ένταση του πάθους των τεσσάρων μουσικών, εμείς περάσαμε για μια ακόμη φορά τέλεια.

Ανυπομονούμε λοιπόν, να ακούσουμε την νέα τους δουλειά, με τίτλο “Right Under Your Nose” και να τους ξαναδούμε ζωντανά να την παρουσιάζουν.

Την ερχόμενη Πέμπτη, καλεσμένος εξ Αμερικής, Bryan Bielanski (ANGWISH) και για guests οι Honey Badgers (link).

Για ελάτε να γουστάρουμε!

Yellow Devil Sauce setlist
Well Dressed
Demanding Customer
Greed (new song)
Tongue pierce
Check out (Oriental)
Time Before
Dr. Chakravarty
Sick in the Head
Sludge Factory (Alice In Chains)
Let it fly
Loose Ends In Display

Ευχαριστούμε την Αναστασία Παπαδάκη για το φωτογραφικό υλικό

432

Avatar photo
About Δημήτρης Μαρσέλος 2114 Articles
Δέσμιος της μουσικής, είλωτας των συναυλιών, εθισμένος στα σκληρά...riffs, διπολικός μεταξύ metal και hardcore punk, έχει κάνει χρόνια τώρα πολιτιστικό crossover και δεν αρνείται κανένα ιδίωμα της rock που του τη σηκώνει...την τρίχα.