POWER CRUE

Οι παλαίμαχοι Power Crue εμφανίζονται ως η κεφαλή της λίστας του Metal From Hellas II. Μόλις μια ανάσα πριν την διεξαγωγή του νέου αυτού φεστιβάλ, ξεκλέβουμε λίγο από το χρόνο του Γιώργου Οικονόμου, μπασίστα της μπάντας για μια συνέντευξη σφηνάκι ώστε να μάθουμε τα τελευταία νέα σχετικά με τις προετοιμασίες για τις επικείμενες εμφανίσεις των PC αλλά και το εν γένει μέλλον τους.

Καλώς ήλθατε στο Rockway.gr! Πείτε μας δυο λόγια για το σχηματισμό και τη μέχρι τώρα πορεία των Power Crue.
Oι Power Crue σχηματίστηκαν πριν από 25 περίπου χρόνια από τους Πρίτση, Παγώνη, Νακούδη.  ‘Εχουν στο ενεργητικό τους 4 cd, 2 demos, μερικά promos και ετοιμάζεται το πρώτο ζωντανά ηχογραφημένο dvd για τα 25 χρόνια της μπάντας. Σε όλη αυτή τη πορεία έγιναν πολλές αλλαγές μελών κυρίως στα τύμπανα και τη φωνή.  Σήμερα τραγουδάει ο Κώστας Τόκας, τύμπανα παίζει ο Τάκης Σωτηρόπουλος, κιθάρες ο Γιώργος Πρίτσης και ο Θανάσης Μπερτσάτος και στο μπάσο εγώ (σ.σ. Γιώργος Οικονόμου).

Οι Power Crue ανήκουν στο χώρο του power metal. Ποιες είναι οι κυριότερες επιρροές σας και γιατί διαλέξατε να εκφραστείτε μέσα απ’το συγκεκριμένο μουσικό ιδίωμα;
Kυριότερες επιρροές οι Priest, o Dio, οι Maiden, οι Accept και διάφορες άλλες μπάντες- προσωπικά ακούσματα των μελών. Δεν έγινε κάποια συνειδητή επιλογή στο “μουσικό ιδίωμα”, απλά ήταν μια φυσική εξέλιξη του χαρακτήρα μας.

Στις 29 Δεκεμβρίου θα εμφανιστείτε στο Metal From Hellas Part II στο Αn Club μαζί με σημαντικά, παλιότερα και νεότερα σχήματα της ελληνικής σκηνής. Τι να περιμένουμε από αυτή σας την εμφάνιση;
Οι Power Crue κάνουν πάντα κάτι απρόσμενο στα live τους.  Πρέπει να είστε προετοιμασμένοι για τα ΠΑΝΤΑ!

Ποια είναι τα σχέδια των Power Crue για το μέλλον όσον αφορά ζωντανή δραστηριότητα και ηχογράφηση νέου υλικού;
Υπάρχουν κάποια προγραμματισμένα live -με Riot στο Κύτταρο, 22 Μαρτιου το ετήσιο live μας στο Κύτταρο επίσης, και κανά δυο ακόμη που δε μπορούμε να ανακοινώσουμε- αλλά και η επόμενη κυκλοφορία μας που θα είναι το επετειακό DVD για τα 25 χρόνια της μπάντας με τίτλο “Alive Again” που θα περιέχει πολύ υλικό από το live του 2013, συνεντεύξεις παλαιών μελών, ακυκλοφόρητο υλικό κλπ).

Σας ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας. Η τελευταία κουβέντα δικιά σας!
Ανυπομονούμε να ξανανέβουμε στη σκηνή και να είστε σίγουροι ότι τη σημαία του STAY HEAVY θα τη κρατάμε για πάντα ψηλά!

216